Reklama

Reklama

Kdo přežije - Tocantins

(série)
  • USA Tocantins (více)
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2009

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Benjamin Wade

Obsahy(1)

Přechytračit, přelstít a přežít, toto všechno musí udělat soutěžící, aby vyhráli jeden milion dolarů. Ten, kdo nevyhraje imunitu bude vyloučen naopak, kdo získá imunitu bude mít větší šanci dostat se před závěrečnou kmenovou radu a stát se tak posledním přeživším. Poznejte krásy Jižní Ameriky, konkrétně brazilských lesů a plání. Boj o vodu, pití, místo v kmeni, s počasím a hlavně s nebezpečnými predátory to vše uvidíte v sedmnácté řadě Survivor: Tocantins - Brazilian Highlands. (reich)

(více)

Recenze (79)

kinghome 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lehce nadprůměrná řada se skvělým vítězem. Coache jsem měl ze začátku rád ale po chvíli mě začal pěkně srát. Hlavně tim, jak furt řikal, že nikdy nelže. A taky proto, že můj oblíbenej hráč byla Sierra. Hlavně, že konečně vyhrál někdo, kdo si to opravdu zaslouží a dokonce ty prachy potřebuje. Ale mě se pořád víc líbil Gabon. ()

Ant 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dobrá řada. Brazilská buše sice není tak zajímavá jako tropické ostrovy, ale zajímavé osobnosti tenhle nedostatek docela vynahradily. Moji oblíbenci Sierra a Brandon to sice zas tak daleko nedotáhli, ale tentokrát bylo vítězství vážně zasloužené. Akorát Coach je snad největší debil, jaký se v téhle soutěži objevil. ()

Reklama

WolfIssen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ikdyž tato série by ode mě mohla dostat vyšší hodnocení už kvůli nádhernému prostředí, musím zůstat u průměru, protože tato soutěž je především o soutěžících a ti, jak se mi zdá, jsou v této sérii jedni z nejslabších. Nevýrazné typy, které se snaží být výrazní jen svou vypatlaností, egoismem atd., například namachrovaný egoista, který se někdy vůbec neposlouchá, někdy se naopak poslouchá rád a hodně - Coach, rádobyvtipný, nesympatický mormon Tyson... ()

LEGACY 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Parádní série, kde jsou nečekaně super lidi, kromě Sandy a (spoiler: ve finále se ukázalo jaký je i Stephan, ale slovy Couche - odpouštím mu ). Od první série jsem fndil Sieře a byl jsem mile překvapen, že se dostalo vcelku z největšího outsidera do vcelku slušného místa. Za to děkuji i Couchovi - takovýho člověka nenajdete v každé sérce. Tato řada se dá říct má všechno, co pravý Survivor má mít - skvělé soutěžící, perfektní soutěže a přírodu, podrazy a dobré odměny. Nedivte se proto tedy, že tato řada mi přirostla k srdci stejně jako třeba má neoblíbenější z Cookových ostrovů. Líbilo se mi to. Vítěz je téže přijatelný. Hodnotím 95% ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery Survivor tentokrát zavítal do krajiny brazilské vysočiny, a fungoval alespoň pro mě opačně než většina sezón. Zatímco normálně chvíli trvá si najít oblíbence a mnohem lepší je finiš řady, tady jsem si našel oblíbence hned z kraje, a zklamal mě vývoj sezóny. Tocantins se tentokrát nesnažilo diváky lákat na nějaké extra taháky, zvláštní dělení kmenů a vůbec, spíš se spoléhalo na charisma castu. A z největší části to vycházelo dobře, bohužel hned několik soutěžících divák ani neměl možnost poznat, protože střih sezóny se zaměřoval především na megalomaniaka Coache, který v budoucnu dostane hned několik dalších šancí.. Co do osobností je Tocantins sezóna milá a rozmanitá, ale strategicky impotentní Coachova aliance učinila z druhé poloviny zívačku. Vítěz: 2* - další zbytečný neúmyslný coattail rider, co se na konec dostal díky slepému štěstí, Coachově demenci a naprosto nepochopitelné impotenci hráčů, co měli v rukou moc. Tocantins je totiž snad vůbec první sezóna, kdy si "mocní" místo odstraňování sympatických hráčů řekli "ten je ale sympatický, toho nikdy nevyloučím". Tohle nemá obdoby.. Top 20: Stephen Fishbach, Erinn Lobdell. Oblíbenci: Sierra Reed ()

Galerie (6)

Zajímavosti (5)

  • Toto je zatím poslední řada Survivor s 16 hráči. (Hidan)
  • Tamara „Taj“ George je zpěvačka kapely SVW (Sisters with voices) a manželka bývalého hráče NFL Eddieho George. (Zix.)

Reklama

Reklama