Reklama

Reklama

Kdo přežije - Hrdinové proti padouchům

(série)
  • USA Heroes vs. Villains

Obsahy(1)

Hrdinové versus zloduši - přesně takový název nese 20. řada americké reality show Survivor, která se natáčela na samojském ostrově Upolu. Setkáme se zde s dvacítkou soutěžících, které jsme mohli vidět už v předešlých sériích. A jak napovídá titulek, nebudou to jen tak ledajací hráči. O jeden milión dolarů se totiž utkají oblíbení, sympatičtí "trosečníci" proti těm, jejichž pověst není zrovna nejlepší. Kdo zvolí nejlepší strategii, vydrží všech 39 dní a odnese si výhru? (Deco.20)

(více)

Recenze (130)

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tudle soutěž mám fakt rád. To, že je veleúspěšná jenom dokumentuje počet odvysílaných řad. Tato byla speciální kvůli velkému počtu známých tváří z předešlých sérií a taky díky několika nezapomenutelným momentům (především extrémně tupý tah JTho kdy věřil nejpodlejší osobě v historii téhle soutěže...8/10. ()

Nihlathak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Až v téhle řadě jsem pořádně docenil Colbyho. Perfektní, silná a napínavá série skvělé show. Neuvěřitelné bylo sledovat, jak Russell Hantz dělá z ostatních Villains beránky na porážku. Sundal je s grácií. Ačkoliv ho NENÁVIDÍM, musí se nechat, že je to loutkář všech loutkářů. Všechny ostatní loutkáře má přivázaný na prstech, každýho na jednom, přičemž má jeden volnej a s tím si dráždí dáseň v místě, kde mu chybí zub. je to SATAN. ()

Reklama

ledzepfan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Perfektní série u které mě několikkrát málem kleplo. Zprvu mě hodně překvapilo jak většině hráčů(i mých oblíbencům)od posledně nehorázně nabobtnalo ego, a než jim začalo hořet u prdele(nebo je nezbrzdila vyšší moc)chovali se jako arogantní mistři světa... V tomhle ohledu mě velmi překvapil Rob, který se za ty roky opravdu přetrransformoval z bezohledného zmrda na sympaťáka s-až hrdinským-srdcem......... Poprvé za ty roky, co jsem opravdu spokojený s výsledkem(já to té Neúnavně hláškující osobě prostě přál). Až na pár vyjímek(hlavně v první půlce hry, kde odpadlo dost hodně silných hráčů)dostali všichni přesně to co zasloužili(tozn. někteří vůbec NIC-muheheéé :D )............. V rámci survivorů 100% ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z naprosto nejlepších řad. Už ze začátku jsem rozhodně fandila Villains. Spoiler Dost lituju vítěze, protože jsem to radši přála Parvati. Sandra v podstatě neudělala nic, čím by si zasloužila další milion, teda kromě spálení klobouku Russela. Taky lituju, že Courtney, Stephanie a Cirie byly vyřazeny tak brzo. A ze všeho nejvíc lituju, že se tam znova objevil Boston Rob. Jestli ho uvidim ještě v další řadě, tak už mě z něj snad klepne, ze všech soutěžícíh mě on štve rozhodně nejvíc. ()

st.ranger 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vybrat nejlepší z nejlepších byl geniální tah, i když jejich rozdělení na zlé a hodné má pád mezer. Tato řada ale značně ukazuje naprosto nesmyslně přiřazené tituly manipulátorů. Například komentář Cirie na adresu Amandy o tom, že není příliš bystrá. Amanda není hráč, je to jen vezoucí se ubrečená blbka, která nedokáže vymyslet vlastní plán a jen se veze. Nejprotivnější je opět Parvati, jeden z nejvíce nadhodnocených vítězů. Survivor je bohužel ve většině případů jen o tom se nenápadně dostat do finále a pak mít sebou někoho, kdo naštval co nejvíce lidí, což přesně odpovídá předchozí řadě a po čase zřetelně směřuje i k vítězce Pearl Islands, Sandře. Z počátečního nadšení se nakonec mění naprostá imbecilita hráčů, kteří nejprve založí aliance a díky nim potopí celý kmen. Jednoznačně nejvíce odvážným krokem bylo vyloučení Tyson. Chápu strategii hlasů tupců, jako je bohužel v případě Jamese, ale zpočátku je smysluplnější vyhodit přítěže jako je třeba Courtney. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (24)

  • Nabídku zúčastnit se této série odmítlo několik dřívějších soutěžících. Mezi ně patří Alicia Calaway, Elisabeth Filarski, Danni Boatwirght Sierra Reed, Taj Johnson-George a Hunter Ellis. Účast kvůli práci odmítli také Corinne Kaplan a Yau-Man Chan. Shii Ann Huang se odmítla zúčastnit této série, jelikož byla po porodu. (BLANIK.)
  • Ace Gordon měl být původně v kmeni Villain, tedy Padouchů. Až 3 dni před natáčením byl vyškrtnut. (BLANIK.)
  • Lokalita natáčení (Samoa) byla krátce po skončení natáčení zasažena zemětřesením a vlnou tsunami. Zdravotní tým show Kdo přežije zde proto zůstal, aby pomohl místním. (Hidan)

Reklama

Reklama