Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina teroristů vedená psychopatickým Krugerem (Patrick Kilpatrick) se zmocní chemické továrny. Jako rukojmí si vezme její zaměstnance. Do akce je povolán bývalý agent FBI Alec Mc Neil (Jeff Wincott). Ten musí vyvinout veškeré úsilí, aby Krugera a jeho bandu zabijáků zlikvidoval a aby zachránil všechny rukojmí, mezi kterými je i Alecův otec. (videofil)

(více)

Recenze (12)

JesterKruger 

všechny recenze uživatele

Tak takhle Kurta Andersona neznám. Asi to s tímhle filmem myslel dobře, že přišel na něco nového, ale celá polovina filmu se odehrává na jednom a tom samém místě, a tím je továrna. Já dávám 3* filmům když třeba: slabý film, nebo dobrý film, ale něco v něm bylo špatně. Tak v tomhle případě bych zvolil druhou možnost. Protože akční to bylo, o tom nemluvě, Jeff Wincott taky super, ale prostě tohle chtělo větší proměnu různých míst, ale tohohle jsem se nedočkal. Prakticky celý film je jedna velká mise. Viděli jste už někdy podobný akční film jako tohle!?! Maximálně Akční Komando, to mu bylo podobné. Problémem tohohle filmu je prostě to prostředí. Někomu se to může zdát ok, ale takové akční filmy nejsou moje parketa. Pár bojových scén se tam mihlo, ale už mi přijde zvláštní jedna věc na filmech Kurta Andersona, a to ta, že každý záporák a hlavní postava ovládá bojové umění. Zničehonic, a to mi příjde jako blbost. Ale je to film, a nikoliv realita. Dobrý akční film, který by jenom chtěl změnu různých prostředí. Lepší 3*. ()

Nix 

všechny recenze uživatele

Wincott je sympoš a celkem mne zaujal. Jenže tohle je nic moc, akce tu jako je, jen si člověk musí chvíli počkat, jenže občas se zastřílí jen párkrát z pistolí, co se týče bojů ty jsou rychlý, jako ty byly celkem v klidu, ale na můj vkus jich fakt moc nebylo a ani to nezachránil poslední souboj, dokonce ten už byl takovej trošku za hranou kvůli těm házením, takový hod by záviděl i Hulk. Dokonce filmu ani neprospívá ten malej budget, který jde cítit jakmile se film ocitne v továrně a zůstane tam, opravdu si s tím nedali moc záležet a filmu to nijak neprospělo. Je to škoda, Wincott by si zasloužil určitě lepší zacházení, patřil mezi ty lepší bijce. ()

Reklama

Luk80 

všechny recenze uživatele

Když propukne slabý filmový zážitek. Vidět Patricka Kilpatricka opět ve vězeňské cele bylo fajne. Okamžitý flashback do Smrticího Zatykače s JCVD, ale tam to bylo celé úplně o něčem jiném. Hodně jsem se těšil na Puala Tochu ( můj oblíbenec na poli záporáků ) a dostalo se mi krátké tmavé scény, kde nevynikl Tocha tak jak by on sám možná očekával :-) Akční děj odehrávající se v továrně postupně propukl v nezáživnost. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Ako tak zistujem, tak Jeff Wincott predsalen natocil par dobrych beciek a nie len same sracky. Tento film ma celkom zmysluplnu zapletku, skvele postavy ktorym dominuju sympaticky hrdina Wincott a demonicky parchant Patrick Kilpatrick. A este tu je par vtipnych postav FBI agentov. No a na to, ze film bol evidentne dost lacny, takze vrcholom je vybuch jedneho policajneho auta a zvysok sa odohrava v tovarni a nejakych opustenych budovach, to nie je nuda ani po akcnej stranke, kedze tu je dost solidne prevedenych bitiek. Su celkom dynamicke a maju slusnu choreografiu na USA pomery. Rozhodne v nich Wincott nepôsobi ako nemehlo ako v niektorych dalsich filmoch. Takze ja som s tymto lacnym ale zabavnym beckom plnym bitiek spokojny. 6/10. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tohle uz se Andersonovi tolik jako predchozi kousky nepovedlo dost tuctovej akcni film no nastesti je tu duo Wincott Kilpatrick takze kvalitnich souboju se dockame pribeh dost ohranej a taky uz je ohrana ta fabrika ve ktery se to odehrava byla totiz minimalne ve trech predchozich filmech image organization takze je to trochu furt dokola ale zase sem se nenudil proste prumerny akcni becko ()

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v Los Angeles (Kalifornie, USA). (GASTON73)

Reklama

Reklama