Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Fred P. Chaney obdrží jako dědictví po smrti své matky mluvícího koně, který zná dobře finanční a akciovou burzu. S jeho pomocí získá na burze v Chicagu velké množství cenných papírů. (MMR)

Recenze (6)

Blazkowicz 

všechny recenze uživatele

S dabingem jsem to nesehnal, takže jsem musel celou dobu poslouchat koktavý a pištící hlas toho borce s copánkem. K mému zděšení ještě přispělo to, že tam John Candy vůbec nehraje. On vlastně dabuje mluvícího koně. Ten nebyl úplně špatný, ale kromě scény se zvířecí párty tam nebylo vůbec nic k zasmání. Nominace na zlaté maliny si to fakt zasloužilo. 1+* ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Komédia o hovoriacom koňovi, ako to asi mohlo dopadnúť? Zlaté maliny úplne zaslúžené vo všetkých kategóriách. Má to debilný dej bez jediného vtipného momentu, Goldthwait je celý čas trápny, aký je blbý. Proste strata času. ()

Reklama

baruss

všechny recenze uživatele

Raspberry Award (Maliny) : 1989 : NOMINÁCIE (5) : Najhorší film, Najhorší herec - Bob Goldthwait, Najhoršia réžia - Michael Dinner, Najhorší scenár - Stephen Neigher, Hugo Gilbert, Charlie Peters, Najhorší nový herecký objav - "Don (Hovoriaci kôň)". ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama