Reklama

Reklama

Recenze (5)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Veskrze průměrná wallaceovka se točí okolo majetku, závěti a koňských dostihů. A pak je zde ještě pomsta... Herci obstojní, hudba i kamera velmi dobré. Naopak chybí tajemná atmosféra, jakou by zde člověk očekával. A londýnská mlha v závěru je poněkud nedostačující, byť vítaná. Snad jen mrtvých je požehnaně, jak už název napovídá. ()

Mariin 

všechny recenze uživatele

Tohle je opravdu jen průměr z wallaceovek, nenajde se ani jediná sekvence, která by zasloužila zvláštní pochvalu. I ti herci jsou nezajímaví a průměrní. Slabší 3. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Syn slávneho Edgara Wallaceho Bryan bol tiež autorom detektívok a podľa jeho románu vznikol tento film ( bol siedmy v poradí ). Má slušné tempo a dostatok podozrivých a falošných stôp. Príbeh sa odohráva v rodine bývalého sudcu, ktorého vášňou sú dostihy. Vlastní koňa, ktorý je veľkým favoritom v pretekoch. Lenže minulosť dobieha celú rodinu a postupne pribúda obetí. Napokon ich je šesť, ale ako hovorí sám názov... napokon príde aj k siedmej. ()

pepua 

všechny recenze uživatele

Plusem v této krimi jsou neokoukaní herci z jiných Wallaceovek a také typický humor zde ustoupil větší akci. Jenže o výbornou, či skvělou detektivku se na konec nejedná, film si tak nějak uplynul bez větší gradace. ()

petrik11 

všechny recenze uživatele

Tieto walaceovky mi v poslednej vcelku zachutili. Ani som nevedel, že ich natočili tak veľa. Londýn v nemeckom poňatí, celkom sa to dá. ()

Reklama

Reklama