Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televizní remake stejnojmenného středometrážního filmu z roku 1967. Stejně jako o dvanáct let dříve, za i před kameru se opět postavil Eric Sykes jako jeden z dvojice poněkud roztržitých stavebních dělníků, kterým při budování podlahy chybělo položit poslední prkno. Protože nechtěli zkazit radost dítěti, které si z jejich chybějící fošny udělalo před domem houpačku, vydali se v dosluhujícím autě do stavebnin pro nové. Jenže změřit, vybrat, naložit a bez nehody prkno odvézt až na místo určené, to není jen tak! (dopitak)

(více)

Recenze (3)

Fingon 

všechny recenze uživatele

Jeden den na stavbě. Dva dělníci zjistí, že jim v podlaze chybí prkno, které se následně nalezne jako houpačka pro děti. Dobrosrdeční dělníci vyjedou pro nové do skladu dřeva a v následující půlhodině se stane tolik průšvihů, že by i Tulák Charlie koukal. Remake dvanáct let staré stejnojmenné němé grotesky. Věřte, je na co se dívat... ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Tento komentář je stejný k oběma verzím, 1967 a 1979. Výborné, a dopustím se srovnání s původní verzí, která však už podle všeho byla také remakem filmu z poloviny šedesátých let. Tenhle novější a v podstatě na poloviční stopáž zkrácený počin je o něco vtipnější. Eric Sykes si zkrátka rozmyslel, na které gagy stojí za to tlačit a které příliš nerozmazávat. ()

Reklama

Reklama