Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Floydovi dnes končí dvouletá podmínka, během které musel pracovat jako ošetřovatel. Jeho přátelé Ricco a Walter jsou hodně překvapení, když jim Floyd oznámí, že druhého dne ráno začíná pracovat na lodi, která opouští Hamburk. Rozhodnou se, že poslední noc před odjezdem musí být nezapomenutelná. Během noční cesty Hamburkem skutečně zažijí nezapomenutelné – od konfliktu s „Elvisovým klanem" a duelu ve stolním fotbalu s kickerovým králem Snakem přes otravu alkoholem jejich kamarádky až po ranní střízlivé rozloučení. (Zlín Film Festival)

(více)

Recenze (2)

Pureboy 

všechny recenze uživatele

Městský film o poslední společné noční jízdě tří dobrých kamarádů Floyda, Rica a Waltera. Hlavní trojci hrdinů - mladíků z předměstí Hambuku doplňuje a spojuje silné auto. V tomtu Fordu Granada prožívají nečekanou poslední Floydovu noc v industriálním přístavu, při které zažívají rychlé vzestupy a rychlé pády. Výborná pomalá kamera s krásnými detaily ve střídavě rychlém filmu. Celková pochmurná atmosféra se točí okolo hledání sama sebe, sociálního postavení a budoucnosti. Pozn.: Noční život města je realisticky vykreslen v dějích v různorodých německých nočních podnicích a krajinou kolem (městké) dálnice. V jednom z nich se odehrává zajímavá scéna s fotbálkem. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Nemecky mestsky film o trojici kamaratov, ktori stvaraju kadejake blazniviny. Sympaticke, treba sa vycvalat a ne ze ne : 74 % ()

Reklama

Galerie (22)

Reklama

Reklama