Reklama

Reklama

Tempo

  • Kanada Tempo
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Sara (Melanie Griffith) dává v sázku svůj život prakticky každý den. Pracuje totiž jako posel pro nemilosrdného obchodníka s kradeným zbožím. Její milenec Jack (Hugh Dancy), je mladý pohledný Američan a spoluspiklenec při ilegálních aktivitách. Události dostávají nečekaný spád, když se Jack zamiluje do Jenny (Rachel Leigh Cook), zdánlivě naivní, ale velmi přitažlivé příručí v klenotnictví. Jack se najednou ocitá v ošidném milostném trojúhelníku, plném podezření, pomsty a vraždy. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (8)

Douglas 

všechny recenze uživatele

Nevěřte filmům, které začínají koncem, tváří se hrozně neotřele a první opravdová scéna filmu je milostná. Vyleze ze nich většinou spousta nudného slovního průjmu s nevýraznými herci a mizerným scénářem. Jistě, neplatí to pokaždé, tentokrát ale určitě. Čím opravdu Tempo nedisponuje, je tempo. Příběh se sune kupředu jako šnek s obrnou, postavy jednají naprosto iracionálně, říkají nesrozumitelné věci a prožívají nepravděpodobný zlodějský příběh, který už jsme v různých variacích viděli tisíckrát. A když Melanie Griffith ani za celý film nestihne změnit výraz v obličeji a barvu hlasu, je to jen na úklonu a rychlý odchod do šaten... ()

Vito 

všechny recenze uživatele

Hodně špatná slátanina s řadou děr ve scénáři a nepochopitelných scén. V poslední třetině filmu (po kráděži mince, která je vlastně hlavní zápletkou) to vypadá na aspoň trochu zajímavý děj, který je ale zabitý nesmyslným a ke všemu i předvídatelným koncem. Podle mě škoda času, hvězdičku dávám jen kvůli pár minutám napětí a vedlejší roli Arta Malika. ()

Reklama

Maverick 

všechny recenze uživatele

Velice zajímavý film se zajímavým námětem. Příběh je sice zcela jednoduchý, ale dokáže překvapit. Příběh se nedá dopředu odhadnout, i když si divák na začátku může myslet jak bude děj probíhat skutečnost však bude úplně jiná. Ostatně jako se to stalo mně. Shlédnutí tohoto snímku však nikoho nezabije. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama