Reklama

Reklama

Diamanty z Jeru

(TV film)
  • Česko Lovci diamantů (více)

Obsahy(1)

Dobrodružný snímek podle povídky slavného autora tohoto a westernového žánru, Louise L´Amoura, nás zavádí na Borneo před padesáti lety. Dobrodruh Mike Kardec je najat jako průvodce manželů Locklanových džunglí, v níž lze nalézt nejen diamanty, ale i lovce lebek. Kvůli žárlivosti Johna Locklana však ve své práci záhy končí a manželé se svěřují do péče několika pochybných existencí. Mike je přesto odhodlán nenechat nezkušené cestovatele napospas problémům a zabijákům, přičemž obojí přichází dříve, než čekal. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

Joee 

všechny recenze uživatele

Jako všechny filmy za jednu hvězdu. Nuda střídá alespoň nějaký pokus o akci, velmi slabé herecké výkony a nelogičnost příběhu a dění - slabý scénář... jediný začátek má průměrnou úroveň. ()

Reklama

Brouk 

všechny recenze uživatele

Nevím, proč to Prima uvádí pod názvem "Lovci diamantů" to za prvé, za druhé nevím, jak magazín DNES, může psát takovou zhovadilost v duchu... že dobrodružný film, pojednává o světákovi (B.Zane), který se vzhlédne a zamiluje se do atraktivní zákaznice... Buď mám v tom případě divný a zvrácený vkus a nebo špatně vidím... Taková kukuřice! Brrrrr!!! ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama