Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zadlužená studentka Emily (Aubrey Plaza) se ze zoufalosti zapojí do podvodu s kreditními kartami. Neúspěch na pracovním trhu a nedostatek peněz ji přivedou k velkému skoku do kriminálního podsvětí Los Angeles. Jejím zločineckým parťákem je charismatický Youcef (Theo Rossi), se kterým zosnuje velký plán na rychlé prachy. Podaří se jim obejít zákon, přežít a ještě si pořádně vydělat? (haluska11)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (44)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Toľká škoda, obzvlášť, keď námetovo to malo nábeh na parádny drama thriller. Bohužiaľ, scenár bol v tomto prípade pomerne slabučký a potenciál zostal ďaleko za očakávaním. Postupne sa to z parádnej "hry s kartami" vyvinulo do osobnej vzťahovej drámy, a prvotný námet išiel akosi do úzadia. Postavy boli zaujímavé, dialógy mohli byť aj lepšie, no predovšetkým dej pôsobil napokon tak trochu ťažkopádne a akosi sa mi nechce veriť, že by tento "kartový gang" nedokázali policajti vypátrať a zneškodniť... 2* ()

xxmurphyxx 

všechny recenze uživatele

Na rovinu...zas tak moc sa tu toho nedeje. Mať to iný feeling a herečku, tak ma asi jebne od nudy za pol hodinu. Ale ono to nemá. Má to veľmi fajn civilné, uveriteľné podanie a hlavne naozaj parádne hrajúcu Aubrey. Trošku škoda, že nedošlo na nejaké tvrdšie pasáže, ak nerátam jej postavené bradavky v tielku a koniec... neviem no. Chcelo to niečo iné. Nie žeby som sa vyžíval v depresívnych koncoch ale tento soft trainspotting to tiež nemusel byť. Ale inak ok. ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele

Aubrey som mal pre jej divnost, sex-appeal a zvlastnu povahu v RL, ale i pre jej filmove role vzdy celkom rad. Tento kusok sa moc nevymyka z priemeru. Pribeh uchadzajuci, podvody s kartami sa deju neustale a co sa tyka overovania transakcii, neviem nakolko tu robili "skratky". Kazdopadne, vsetci vieme, ze minimalne domaci v Amerike sa kupia auto, ci zbran bez vacsich problemov. :) Priemer. Moze sadnut. ()

WincKruspe 

všechny recenze uživatele

Jsem rád, že se Aubrey ve svých filmech, které i produkuje snaží nebýt jen "April" a to se jí poslední roky daří. Co se týče jejího výkonu, tak to není tak fascinující jako Black Bear, spíš je to všední. Jako vlastně celý film. Běžný den a běžné problémy normální člověka, který má dluhy a potřebuje získat peníze. A když to nejde legální cestou... ()

castor 

všechny recenze uživatele

Další (lehce depresivní) sociálně laděná záležitost, kterak mladá umělkyně udělala v době studií chybu, kvůli které má záznam v trestním rejstříku, musí splácet studentskou půjčku, privát sdílí s několika spolubydlícími a zasekla se v rozvážkové službě. Shodou okolností se seznámí s mužem, díky kterému nakoukne do světa podvodů s kreditními kartami. Nejprve jde o pár stovek dolarů, následně sklouzne do úplně jiné ligy. A sama na sobě poznává, kam až je schopná zajít, aby si udržela „snadno“ vydělané prachy. Výsledek je prostý, ale poměrně poutavý, původně šedá myška Aubrey Plaza prakticky nesleze z plátna, dramatická úloha jí sluší a ukazuje, že má na víc, než jen na přitroublé nebo nekorektní komedie, které se chtějí za každou cenu zalíbit mladému publiku. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (4)

  • Ve filmu zazní celkem 38x slovo „fuck“ v různých podobách. (noelcoward73)
  • Film je věnován americkému herci, komikovi a rapperovi Ricarlu Flanaganovi, který si zahrál menší roli Mikea. Flanagan zemřel v říjnu 2021 ve věku 41 let na komplikace s onemocněním covid-19. (noelcoward73)
  • Film se odehrává v Los Angeles a ke konci v Mexiku. (noelcoward73)

Reklama

Reklama