Reklama

Reklama

Brass Eye Special

(TV film)
všechny plakáty

Recenze (3)

PanCitron 

všechny recenze uživatele

Speciální díl věnovaný pedofilii, který zakončil cenzurovanou verzi reprízy kontroverzní série Brass eye z roku 1997. Morris opět ve skvělé formě a správně vybroušeným humorem. Dokonce si tenhle speciál vysloužil třetí místo, za seriál s nejvíce stížnostmi diváků v celé UK ()

Alfréda 

všechny recenze uživatele

Spolu s epizodou Sex nejsilnější díl Brass Eye. Démon a mediální terorista Chris Morris si nebere servítky ani pokud jde o zneužívání dětí. Navíc poprvé jsem jej viděla nejen v roli moderátora, ale i performera- jeho alter ego JLB-8 by si bývalo zasloužilo více prostoru než jen jednu píseň, Morris vypadal na pódiu trochu jako Eminem... jen Eminem pokud vím nezpívá o lásce k malým holčičkám. Je mi stydno za to, že je ta píseň chytlavá a já si musím pořád broukat refrén :D Little White Butt! Little White Butt! ()

Splasher 

všechny recenze uživatele

Ještě před Monkey Dustem s generálem, to byl právě Morris, který si v tomto speciálu zkusil, kam až může u britské veřejnosti zajít. Nachytal například Phil Collinse nebo Gary Linekera. Kdy se dočkáme podobného speciálu i na ČT24? ()

Reklama

Reklama