Reklama

Reklama

My Wrongs 8245-8249 and 117

všechny plakáty

Recenze (10)

Jordan 

všechny recenze uživatele

eh . . . musím sa priznať, že toto je veľmi zvláštny film a nie úplne som odčítal, čo mi mal zdeliť . . . ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

To zas byla bejkárna. Nebýt toho psa, tak nevím, ale takhle jsem se místy alespoň zasmál. Černý humor se tvůrcům upřít nedá, zvláště když srali na jakoukoliv logiku, ale ta scénka s kačenami a jezírkem se mi vryje do paměti na hodně dlouhou dobu. Jinak tohle je mé první setkání s Christopherem Morrisnem a moc velký dojem na mne teda zrovna neudělal. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Horor? Hmm, videl som plnú verziu, ale nič ani zďaleka sa podobajúce tomuto žánru som nepostrehol. Fantasy? Skôr výplod chorého mozgu ( myslím tú postavu ). Komédia? Britský humor mi nieje neznámy, ale tu bol bez štipky zmyslu. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Na první pohled celkem ujetý, zvláštní film, který ale nemusí být nutně vtipný a také vlastně v konečném důsledku moc vtipný není. Halucinace, realita, klasické prolnutí pomocí neklasických prvků, které vytvářejí podivně halucinační film, jenž vám ale vůbec nemusí nic sdělit. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Stopa labelu Warp dobře viditelná - je to prostě skvěle ohudebněno (nekoukat na ten stromekkuv odkaz s remixem, ale na celou 12min. verzi). Jinak je to černovtipné a vtipné a ujetě vtipné a ujeté... ()

IMPAIRED 

všechny recenze uživatele

Těžko říct no... Tohle bylo zvláštní. A dost nápadů jsme už viděli v Jamu. Mám rád Warp a mám rád Morrise, takže to asi sjedu ještě několikrát v různých náladách a uvidíme jak to dopadne. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Prapodivně černý krátký film, který pro hudební label Warp natočil jeden z nejpopulárnějších představitelů dnešní ostrovní satiry Christopher Morris (získal za něj cenu BAFTA). Nemohu stoprocentně říct, že má mysl zcela pobrala poselství tohoto desetiminutového (nepočítám-li titulky) halucinogenního tripu a tak mohu hodnotit jen celkový dojem, který byl lehce podprůměrným. ()

Reklama

Reklama