Reklama

Reklama

Sindibádova dobrodružství

  • Česko Námořník Sindibád (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Japonské spracovanie príbehu o legendárnom námorníkovi.  Mladý moreplavec Sindibád a jeho pomocník Ali objavia mapu k veľkému pokladu a ukryjú sa na palube lode v nádeji, že sa dostanú na miesto, kde je poklad zakopaný. Nakoniec sa im podarí presvedčiť kapitána lode, aby zmenil kurz a pomohol im nájsť poklad. Počas cesty natrafia na podlého vezíra, obrovského vtáka, zákerné morské víry a iné prekážky. (Incantator)

(více)

Recenze (6)

Douglas 

všechny recenze uživatele

Pekelny netopyr honosici se jmenem Pekelny netopyr je nejvic nejhustsi padouchuv pomocnik od dob Oddjoba a Sojky praskacky. ()

Stegr 

všechny recenze uživatele

50% - Jakožto člověk zmlsaný Sindibádovými hranými filmy, kde se to jen hemží všemožnou havětí a akcí, nemůžu dát víc než průměr. Oproti nim slabé... ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Sindibád ve starém manga provedení? Ale jo, tohle zní docela zajímavě a vlastně to nakonec není ani tak divné, i když zrovna ten Sindibád v téhle kresbě vypadá prostě podivně a strašně změkčile, což je s ním spojeno vlastně dlouhodobě, protože i u Disneyho je takový lehce ženský. Fantazie ale snímku nechybí, což mu přidává. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Nenáročný, viackrát humorný, ale napriek tomu dostatočne dobrodružný animák so sympatickou animáciou. Vždy sa je na čo pozerať a tak mu možno odpustiť infantilnosť a naivnosť. A ešte keď je mu viac ako päťdesiat. ()

Steffa. 

všechny recenze uživatele

Tento animovaný film je především vtipný, a to nejen svým animovaným zobrazením (například když Sindibád a posádka lodi prchají na koních před zlým vezírem a koně hopsají podle toho, jak těžký člověk na nich sedí), ale i hláškami řečenými ve filmu (především oslovení pekelný netopýr). ()

IvoB 

všechny recenze uživatele

Nezávadná kreslená pohádka pro děti, která není ničím zvlášť výjimečná, ale svůj účel plní dostatečně. Jinak film svou infaltilností a jednoduchostí nutí ty odrostlejší k pousmání. Ale i pro ně je to (překvapivě) dobře snesitelné. ()

Reklama

Reklama