Reklama

Reklama

Recenze (6)

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Bohužel nám film předkládá méně humoru než na kolik jsme ze seriálu zvyklí a nahrazuje je vážnými bojovými scénami. Navíc ze začátku dost ztrácí čas jakousi přehlídkou hrdinů, kteří se nám v seriálu stihli vyskytnout a přitom tato "přehlídka" není pro další vývoj děje podstatná a ani není extra vtipná. Ale pořád se na to dá koukat a pár dobrých a originálních vtipů se vyskytne. ()

Marius 

všechny recenze uživatele

Do pokojného prostredia Tendo dojo padne z neba biely slon Jasmine...a to neveští nič dobré. Vzápätí je Akane unesená do Číny partou pošukov čo jedia iba ryžu so zeleninou a hovoria si „Sedem šťastných bohov“. Na záchrannú akciu sa vyberie Ranma, Ryoga a Soun....po krátkom presviedčaní aj ero-dedko Happossai a Genma. Kam ide Ranma musí aj Shampoo, kam ide Shampoo musí aj Mousse... a keďže ide o jednu z jeho schizofrenických lások nesmie chýbať ani bad boy „modrý hrom Furinkanskej školy“ Kuno. Prvý film o Ranmovi ma celkom sklamal, lebo nie je taký vtipný ako by som od OVA jedného z najvtipnejších anime čakal. Pre fanúšikov série je to však povinnosť. 7/10 ()

daEmoNickY 

všechny recenze uživatele

Ranma je jen jeden. Uvidite-li prvni, druhy je stejny. Takze se uz tak smat nebudete. Nebo si dejte poradny odstup. Jo ten potrebujete tak jako tak V case aji v hlave. /////////// Je to hentai nebo ecchi? No japonci to maji obracene oproti lidem na zapade. Je to takova mala zapadni revoluce. Revoluce je od slova ... Dobre, dobre. O cem to je? Zapomen na revoluci. Takze muzu rict ze tam jsou narazky. Retardovane animee vtipky tykajici se kalhotek a vrestici kocky. V japonksym namluveni prijemne mnoukaji. ()

Ceres 

všechny recenze uživatele

Ano, filmy nejsou žádnou extra náloží, ale první film narozdíl od hodnocení zde, je mnohem lepší než Nihao my concubine. Big Trouble in Nekonron mě ale bavilo dostatečně. 80% ()

Honza__St. 

všechny recenze uživatele

Jak je vidět, nebyl dobrý nápad vykašlat se na Takahašiovou a zkusit si ty příběhy psát sami. Až na čestné výjimky se to nevyplatilo ani v seriálu od druhé řady dál (v jednom případě už v té první, ale to nedopadlo vyloženě špatně), a ve filmu tuplem ne. Zázrak se může stát, ale tady se nestal (k tomu došlo až u druhého filmu). Jak říkala moje učitelka dějepisu na vyšším gymplu, když dám 3, tak přidám. ()

Reklama

Reklama