Reklama

Reklama

Fortress: Sniper's Eye

  • USA Fortress 2
Trailer 1

Obsahy(1)

Příběh se točí kolem přísně tajného komplexu pro vysloužilé americké zpravodajské důstojníky. (TommyZR)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (12)

silentname 

všechny recenze uživatele

Podobne ako "Fortress" mi príde "Fortress: Sniper's Eye" primárne celkom slušná nuda. Ale má to pár momentiek,, ktoré ma celkom prekvapili a dali tomu aspoň malú dávku znesiteľnosti. A tým elementom je pre mňa Natali Yura, ktorá znudenému scenáru dáva aspoň nejakú dávku inteligencie. Potešil ma celkom aj návrat Ulyssesa, ktorý medzi zloduchmi v tomto filme pôsobí ako jeden z mála, čo má aj trošku inteligencie a vidieť Chada Michaela Murrayho, ako si opäť robí zo všetkého srandu vie byť miestami celkom komické. K Brucovmu výkonu sa radšej vyjadrovať nebudem. Myslím si, že je na filme vidno, že tvorcovia robili maximum, aby sa mu podarilo do toho niečo dať. Bohužiaľ, zdravie si nevyberá. A potom väčšinu filmu preleží alebo rozpráva vety, ktorým chýba akákoľvek hĺbka. No nemám mu to za zlé, nakoľko vieme čím si zdravotne počas posledných rokov prechádzal. To však neplatí v prípade Jesseho Metcalfa, ktorý je rovnako mizerný ako naposledy, Kelly Greyson, ktorá stále nevie predať tú "úprimnú love story" a celkovo znudený film, na ktorom je jeho lacnosť aj vidno. Lepšie ako jednotka, ale stále je to málo. Uvidíme či sa rozhodnú nejako spraviť trojku aj keď Bruce skončil s kariérou, alebo je táto séria nadobro pochovaná, no nevidel som v nej reálne potenciál ani prvýkrát a rovnaké je to aj tu. Hodnotenie: D+ ()

Reklama

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

O výrazný kus snesitelnější, než otřesně natočená jednička, ale pořád hluboce pod průměrem žánrové zábavy, i v porovnání s televizní produkcí devadesátek. Ale netrpěl jsem, což je rozhodně pokrok. 30 % ()

rublik05 odpad!

všechny recenze uživatele

Strašně by mě zajímalo, v čem že se Fortress: Sniper´s Eye oproti jedničce tak zásadně zlepšil. Je sice o trošičku lépe natočený, zároveň je však ještě nudnější a hloupější. Dobré dvě třetiny filmu se nic neděje, místo na akční film jsem se spíše díval na nějakou užvaněnou exotickou dovolenou s nesympatickými účastníky zájezdu. Akčních scén je zoufale málo a i to málo je naprosto otřesné. Příběh je prakticky totožný s tím předchozím, vůbec nechápu, proč točili téměř totožné pokračování. Willis je tradičně odsunut na druhou kolej, opět nepředvedl žádný hmatatelný výkon. Děs a hrůza, ještě že se trojka snad již točit nebude. 0/10. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Je to céčkový jak lacláče ze sekáče, ale snaha o "něco" tu vidět je a uplná sračka to neni. Willis tu taky na chvíli ukáže tu svojí držku. ()

Galerie (85)

Reklama

Reklama