Reklama

Reklama

Obsahy(1)

FBI a texaská policie se připravují k útoku na hlavní sídlo sekty silně vyzbrojených náboženských fanatiků. Ale operace dopadne špatně a zbytek federálních policistů hledá úkryt v opuštěné farmě. Záhy zjistí, že tam nejsou sami. V suterénu budovy objeví dvě mladé ženy, členky sekty. (wayne99)

Recenze (5)

wayne99 

všechny recenze uživatele

Nedá se říct, že by to byl akční, nebo válečný film. Přestřelka a útok na sídlo sekty tvoří pouze kulisu k vlastnímu příběhu. Film samotný je spíš psychologické drama, které se odehrává uvnitř jednoho zdánlivě opuštěného domu. Mladý policista je tak okouzlen krásou a zdánlivou bezbranností jedné ze členek sekty (které agenti v domě zajmou), že jí brání před výpady svých kolegů a tím nevědomky umožní postupnou likvidaci zbývajících agentů. Svůj omyl si uvědomí až ve chvíli, kdy Mary hodlá zastřelit i jeho. Nakonec už odevzdaně říká: „Zlomila jsi mi srdce.“ Natasha mu s ledovým klidem odpoví: „Řeknu ti malé tajemství Jamie – to není žádný problém. Dělal jsi jenom to, co jsi považoval za správné, ale nakonec to bylo špatně.“ ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Technicka stranka je kvalitna, rovnako sa mi pacilo herecke obsadenie, ale vôbec ma nebavila zapletka o agentoch a nejakej debilnej sekte a k tomu sa to cele odohrava v jednom dome, takze po chvili sa postavy zacnu chovat nelogicky a menia strany bez mihnutia oka. 4/10. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Také blbé a nelogické správanie postáv sa len tak nevidí, no nezmysel je to od samého začiatku. FBI robí raziu na pánbičkársku sektu a my sa dostávame do deja, keď sú agenti rozprášení po okolí farmy a utekajú pred guľkami. Fakt špičková akcia FBI :-D A čo sa potom odohráva v tom dome, tak to je zavŕšenie celého tohto nezmyslu. Agent chce zabiť agenta, kamaráti sa chcú zabiť navzájom a pre agenta je úplne v poriadku, keď zastrelí pripútané dievča, však bola v sekte, tak čo. Mať fakt takých agentov, tak FBI je dávno v prdeli... ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Řemeslně slušně odvedený film, který má na svědomí tehdejší americká jednička ve výrobě video filmů, společnost Trimark Pictures. Příběh skupiny agentů obklíčených na polorozpadné farmě, odkazuje na reálný případ Davida Koreshe, jehož sekta Davidiánů se v roce 1993 střetla s FBI ve Waco v Texasu. Koncept hrstky lidí, uzavřených v jednom prostoru sice není nic nového a i tentokrát se dočkáme klasické šablony, kdy napětí stoupá a nikdo nikomu nevěří, ale je to dobře zahrané i natočené. Pokud si něco zaslouží výtku, tak jen občasná ukecanost a nelogické chování postav a to, že někde v polovině snímek na chvíli trochu vypadne z tempa. Ale i tak jde o příjemný film, se solidním obsazením a pěknou Natashou Henstridge navrch. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama