Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jediné, co Stoneyho spojuje s minulostí a civilizací, je jeho dcera Kate, která mu každý rok posílá přání k narozeninám. A tak, když ho jednou Stoney nedostane, nic Shuckovi neřekne a vydá se za ní do Minneapolisu. V jejím domě najde jenom vnuka Charlieho, kterého viděl naposledy jako kojence, a ze kterého je nyní typický představitel dospívající generace. Kate na svého otce ve skutečnosti připravila past, protože se dozvěděla o jeho špatném zdraví, a chce ho dostat na lékařskou prohlídku. Stoneyho hospitalizují, ale brzy za ním přijede Shuck a pomůže mu z nemocnice utéct. Použijí k tomu pohřební auto, řidiče zajmou a po cestě vyhodí. Vezmou s sebou i Charlieho, který řídí bez řidičáku. Za jejich nepřítomnosti přepadli ranč zloději. Charlie se tam necítí dobře a chtěl by zpátky... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Hever odpad!

všechny recenze uživatele

Nasírací hovadina pro dementní američany. Dva senilní burani, kteří v jednom kuse machrují mě u televize nedrží. Primitivní humor, stupidní zápletka, nulová zábava, jaké to krásné je počasí venku. ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Na ovčej farme je fajn, len keby tí potomkovia chceli niečo prevziať z tohto starosvetského, drsného, no krásneho života. A veru aj preberú! Premena mestského chlapca sa podarí, zmierenie nastane, zlo príkladne a neveľmi brutálne potrestané. Veľmi korektné dielko, svojím cukríkovým vyznením absolútne nepravdepodobné a zároveň veľmi predpovedateľné. Televízna country hlúposť bez zaujímavých momentov. Nepomohla ani účať Fondu a Krisstoferssona. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama