Reklama

Reklama

Krepkij orešek

  • Sovětský svaz Krepkiy oreshek (více)

Recenze (5)

Ej Hlemýžď 

všechny recenze uživatele

Ztřeštěná válečná komedie (režie Teodor Bulfovič) o mladém poručíkovi (Vitalij Solomin), který usiluje se vyznamenat na přední linii fronty, ale je odvelen dělat velitele malého oddílu vzdušné obrany s přehradními balony, kde jsou jen samé dívky. Náhodou se utrhne jedna vzducholoď a přeletí frontu s poručíkem a jednou jeho podřízenou (Naděžda Rumjanceva), jež je do něj od samého počátku zamilována a dělá mu samé psí kusy. Zde v týlu nepřítele je vlastně hlavní dějiště filmu, kde zažívají různá dobrodružství a oba tam vlastně nedopatřením provádějí hrdinské kousky. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Žáner crazy komédie patrí skôr americkej kinematografie ako sovietskej. Podobne nie je zvykom, aby sovieti vytvorili komédiu z vojnového prostredia. Tak či onak vznikla bláznivá vojnová komédia, kde hraje prím ukecaná vojačka Oreškina zaľúbená do svojho veliteľa. Spolu prežívajú neuveriteľné dobrodružstvá v tyle nepriateľa. Príbeh ťažiaci zo situačného a konverzačného humoru je určite príjemným spestrením. ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Vubec nechapu, proc jsem tento zabavny film, kde opet zari ma oblibena Надежда Румянцева, neohodnotil...pritom jsem ho videl uz pred casem, hmmm. Ze by dosud nebyl na csfd, nebo komentar zmizel??? Takze doporuceni pro vsechny odvazne divaky.... ()

chamonix 

všechny recenze uživatele

Šest let před prvním filmem z francouzské série o 7. rotě. Troufám si říct, že se Frantíci inspirovali právě zde. ()

Reklama

Reklama