Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pravda může člověka osvobodit - ale také ho může dostat do spousty problémů. Génius komiků Jim Carrey tentokrát pobaví jako úspěšný advokát, ale i velký lhář, když je donucen kouzelným narozeninovým přáním svého syna přestat na 24 hodin lhát. Brzy zjišťuje, že jeho nejsilnější zbraň - nabroušený jazyk - se obrátila proti němu. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (481)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Carrey jako právník s neskutečným postižením, z toho pramenící kvanta trapasů (to s novou slečnou ve výtahu není moje nejoblíbenější scéna, věřte nebo ne:)). Dejdarův dabing taky v pohodě, jediné co mi vadilo (ale o to víc) byl Cary Elwes, kterého bych spálil a zahrabal (ne za výkon, ale za to koho hrál). Škoda, že v češtině ten vtip tak nevyzní...Liar - Lawyer, vždyť je to jedno:)))) ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Fletcher Reede je dravý, úspešný advokát, ktorý to dokáže v súdnej sieni poriadne roztočiť. Rovnako dobre sa vie aj podlizovať svojim nadriadením, s vidinou skorého povýšenia. Pretvaruje sa a klame na všetky strany. Jedného dňa si to uvedomí aj jeho malý syn a v deň svojich narodením si praje, aby jeho otec aspoň 24 hodín nemohol vysloviť jedinú lož. Toto jeho želanie sa zrazu splní. "Liar, Liar" je dobrá rodinná komédia, v ktorej si hlavnú úlohu zahral Jim Carrey. *** ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Myslím, že někde tady Carreymu došlo, že jen na pitvoření si velkou kariéru nevybuduje (byť ještě pár pitvořivých skvělých záseků dal) a že musí přidat trochu něco více. Naštěstí se mu to povedlo. Tohle je prostě ryze průměrná, milá, rodinně a životně hodnotová komedie s několika nadprůměrnými přesahy (Jeniffer Tilly). 2,5* ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

Jim Carrey se zde nezvykle mírní a jde o jeden z mála filmů, kde je jeho excentrický projev logicky opodstatněný příběhem. Základní zápletka je navíc dobrý nápad, ale... TEN SCÉNÁŘ! Opravdu bych rád věděl, proč jsou scénáře hraných disneyovských filmů (Můj nejoblíbenější marťan, Inspektor Gadget, Myšák Stuart Little a celá řada dalších) tak ubohé a nudné. Takže je to jen další zbytečný film. 40 % ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Tohle mi naposledy přišlo vtipné v rok vydání filmu. Od té doby kdy to někde mají pořád potřebu to pouštět dokola jsem to viděla asi ještě 5x a opravdu se mi zhnusil Jim Carrey a je mi jedno co mi na to kdo pak řekne ale shledávám jeho humor-TRAPNÝM,nudným,neskutečně NEINTELIGENTNÍM a vytrhání-vlasy-hodným...Nesnáším jeho komediální filmy a to není absolutně nic osobního. Kdyby mě někdo chtěl mučit tak mi pustí tohle,masku a CD Justina Biebera nebo Tokio Hotel a je po mě. ()

Galerie (68)

Zajímavosti (31)

  • Pre Justina Coopera, ktorý si zahral malého Maxa Reeda to bola vôbec prvá filmová skúsenosť z jeho krátkeho pôsobenia vo filmovom priemysle. Neskôr začal pracovať ako producent pre Fox Sports rádio. (Raccoon.city)

Související novinky

im Carrey souhlasí se vším

im Carrey souhlasí se vším

20.07.2007

...a to jak v otázkách vzkříšení své kariéry, tak i v nejnovějším projektu, s nímž spojil své jméno. Filmy, v nichž se má vyskytnout kdysi nejúspěšnější komik planety, přibývají s týdenní frekvencí.… (více)

Reklama

Reklama