Reklama

Reklama

Scooby-Doo: Arabské noci

(TV film)
  • USA Scooby-Doo in Arabian Nights (více)

Obsahy(1)

Scooby-Doo a Shaggy se vydají na cestu do Arábie, aby se tu stali Královskými ochutnavači jídla. Ale ukousnou si více, než mohou zvládnout, a tak jsou nuceni uprchnout, aby si zachránili život. Scooby-Doo, Shaggi, jejich kamarád Yogi Bear a malý námořník Magilla Gorilla Vás vezmou na divokou jízdu s kouzelným létajícím kobercem. Zažijete dobrodružství plné exotických míst a záhadných zážitků. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (11)

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Tak toto bola aká podpásovka. Veď Scooby a Shaggy tam možno boli dokopy 15 minút. Som naštvaná. Tie príbehy, ktoré rozprávali ma vôbec nebavili. Dopozerala som to s neuveriteľným premáhaním, potom som si popri tom našla dačo na robotu tak aspoň to išlo rýchlejšie. ()

Reklama

Maki.K 

všechny recenze uživatele

I když tento díl není moc preferovaný, musím zde vyzvednout to, čím si mě v mém dětství získal!!! Snímek tvoří několik příběhů, v kterých plně nefigurují Shaggy ani Scooby, což je pro většinu lidí velké mínus. Příběhy jsou však kouzelně utvořené! Krása a ladnost pohybů u arabských princezen, jezení neznámých pokrmů, diamanty, či spousta polštářů v Aladinově lampě... to vše je mana nebeská pro mé oči :) Napětí a strašidelnost má tu správnou hladinu pro dětské diváky. Pro mě zážitek :) ()

tron 

všechny recenze uživatele

Blbosť, z ktorej sú nechutne cítiť 90. roky. Tie tradičným kresleným figúrkám príliš nepriali. Animácia stojí za prdlajz, scenár je tridsiatou variáciou na príbehy videné už niekde v 70. rokoch. Najhoršie však je, že SCOOBY A SHAGGY - KRÁĽOVSKÍ ROZPRÁVKARI de facto vôbec nie je spin-off populárnej dvojice z kultového seriálu. Namiesto neho sledujeme nudné "poviedky". Ale fuj, za podraz takmer 20%. ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Pravděpodobně jeden z prvních pokusů o přiblížení arabské kultury mladému divákovi současnosti, aneb "multikulti pro haranty". :-) Ne, to byl jen pokus o vtip - ve skutečnosti je tohle blábol, který mladé fanoušky Scooby Doo nažene pouze do náruče antiislamistů, a to celé jen kvůli zklamání, že jméno jejich miláška tady bylo zneužito v názvu k zamaskování orientálních pohádek. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama