Reklama

Reklama

Scooby-Doo a bratři Boo

(TV film)
  • USA Scooby-Doo Meets the Boo Brothers (více)

Obsahy(1)

Shaggyho strýc synovci odkázal značné dědictví v ukrytých špercích. Scooby a Scrappy se k němu přidávají, aby se pustili do pátrání, které je vede různými padacími dveřmi a podzemními tunely starého zakletého zámku Beauregard! Hledači pokladu jsou vystrašeni duchem Shaggyho strýce, a tak si na pomoc přivolají nadpřirozené stvoření, bratry Boovy. Jsou to strašidla, co sama honí přízraky! Nenechte si ujít, jak všichni dohromady vyluští záhadu v nejnovějsím Scooby snímku. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (9)

blondboss 

všechny recenze uživatele

Jeden z prvých celovečerných Scooby-Doo snímkov a musím povedať, že dosť nudný. Je tu síce tá najlepšia dvojica Scooby so Shaggym, ale je tu aj otravný Scrappy a ostatné postavičky chýbajú, čo trošku uberá na kvalite. Ani príbehovo to nie je žiadne terno a trošku sa to opakuje, podobne je to aj s fórikmi. Scooby akosi stráca dych. 40 % ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Vždy keď Scoobyho partia nie je celá pohromade pôsobí to na mňa rušivo. Jednoducho mi tam ten zvyšok chýba. Tento film sa mi až tak nepáčil i keď tie staré filmy a epizódy mám najradšej, takže je to vlastne také zvláštne.. Film bol sčasti o tých Boo brothers, ktorí mi však najviac vadili. ()

Reklama

drkaldj 

všechny recenze uživatele

Absence Daphne, Velmy a Freda je na škodu. Je zde aspoň Scrappy, který hlavní dvojku alespoň trochu doplňuje. Celkově je film trošku chaotický a díky tomu malinko špatně přehledný (stačí se při sledování na minutu třeba zamyslet, nevnímat a najednou nevíte co se ve filmu děje). Navíc mi vadí že se zde vyskytují i skuteční duchové, což se mi obvykle v sérii filmů a seriálů o Scoobym nelíbí. Na druhou stranu bylo tam pár vtipných scének. Scénář není na klasické úrovni filmů a seriálů Scooby-Doo, spousta postav nevyužito, najednou se zjevují a mizí. Ale protože mám Scoobyho rád (a navíc se jedná o film určený především pro děti), tak hodnotím trochu mírněji. Přesto to ale nebude lepší než na dvě hvězdy. ()

RypavaDvojka 

všechny recenze uživatele

Retrospektivně musím konstatovat, že i když tu není celá parta, ale jen Scooby a Shaggy (+Scrappy), tak toto je jeden z nejlepších dílů ze všech Scooby-Doo filmů vůbec a nemyslím si, že následující S-D filmy to mění. Silně mu konkurují Přízrak na letním táboře a Samurajův meč, ale tohle je prostě top strop. 100% ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama