Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavním hrdinou komedie ze sportovního prostředí je venkovský mladík Jack Cooper, který se ukáže jako velmi talentovaný nadhazovač, a kterého získají do svých řad Rakety, malý druholigový klub s neobvyklým maskotem. Do své první baseballové sezóny však Jack nastoupí se dvěma poněkud neobvyklými problémy. Jednak trpí na hřišti nepřekonatelnou trémou, a navíc ke své hrůze zjistí, že maskotem klubu je šimpanz jménem Ed Sullivan, který umí hrát baseball tak dobře, že ho trenér obvykle staví na třetí metu. A hádejte komu trenér šimpanze přidělí na pokoj jako spolubydlícího. Pochopitelně Jackovi. Ten má pocit, že starat se o šimpanze je pro něj trochu nedůstojné, navíc zjistí, že Ed je nejen na štíru s hygienou, ale navíc trpí chronickou plynatostí. Ti dva k sobě musí najít cestu a společně překonat mnohé překážky, které je během sezóny potkají. Ať už je to Jackova tréma nebo šimpanzův únos. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (21)

KGBelik 

všechny recenze uživatele

Také se vám už stalo, že jste si v podnapilém stavu prohlíželi sbírku DVD, našli jste naprosto náhodný film, pustili si ho, usnuli během prvních 15 minut druhý den jste ho dokoukali až na posledních 10 minut, protože bylo dané DVD poškrábané? Mně totiž ano. Film Ed jsem viděl čistě z důvodu, protože na obalu je opice. Ale nejen tak obyčejná opice. OPICE, KTERÉ HRAJE BASEBALL!!!  Jestli vás už tohle nenavodilo si tento film pustit, abyste zjistili, proč hraje opice baseball, tak už nevím. Film je o Jacku Cooperovi, který hraje baseball a bydlí s opicí Edem, který taky hraje baseball. Nezlobte se na mě, ale jen z tohoto popisu mi naskočila husí kůže. Proč sakra ta opice hraje baseball? Ed a Jack jsou bratři, jak se patří, až na to že jeden hrál Joeyho v Přátelích a ten druhý je opice a nevím, jestli jsem se zmínil, ale taky hraje baseball. Jack a Ed mají chemii, kterou snad ani nelze slovy vystihnout. Přestože si dělají naschvály, jako kupříkladu že Ed vyrve dveře, když potřebuje na záchod, stejně cítíte jejich přátelství, které se postupem času buduje. Vztah Jacka a Eda je zde stěžejní a autoři z něj vyždímali maximum, skvělými vtipy. Kromě problému s baseballem, kde se Jackovi nedaří na rozdíl od jeho spolubydlícího, má Jack ještě problém se ženami. Kdo jiný by mu pomohl sbalit jeho tajnou lásku nežli Jackův věrný přítel Ed. Teď se jistě musíte ptát. Je něco, co Ed nedokáže? A upřímně o tom silně pochybuji. Nevím, jestli se to jen zdálo mému úchylnému mozku, ale Ed se snažil sbalit dceru Jackovi přítelkyně. A nebudu vám nic nalhávat celkem se mu i dařilo. Film je absolutně geniální a Eda si zamilujete. Vsadím se s vámi, že Ed bude vaše oblíbená opice, která hraje baseball.  Jediné výtka tohoto filmu jsou následující. Eda nehraje skutečná opice (což když jsem v půlce filmu zjistil mě velmi zamrzelo)  a, že pořád nechápu proč ta opice začala hrát baseball. ()

tomtomtoma 

všechny recenze uživatele

Řekne se rodinný film a hned tam musí být zvířátko, byť napasované v kostýmu. Nedokáži posoudit, zda by se mi film Ed líbil v dětském věku, ale v tom dospělejším neshledávám na tomto filmovém produktu nic pozitivního. Představitel hlavní postavy nikdy nebyl nezapomenutelným hercem, humor je kostrbatější a dětinský, bez známek elegance a nadšení. Zůstává nudný americký sport baseball, šimpanz a křečovitá snaha o široce nespoutanou zábavu. Hlavní postavou slaboduchého příběhu je nováček druholigového baseballového týmu Jack 'Deuce' Cooper (Matt LeBlanc), slibný nadhazovač s trémou. Z dalších postav: trpělivý trenér Chubb (Jack Warden), trenérův asistent Tipton (Bill Cobbs), Jackova atraktivní sousedka Lydia (půvabná Jayne Brook), její malá dcerka Liz (Doren Fein), nenasytný majitelův syn Randall 'Zonk' Cszonka (Curt Kaplan), či opičák a milovník baseballu Ed Sullivan (Jay Caputo a Denise Cheshire). Film si snad nalezne nějaké příznivce, to ovšem nic nezmění na tom, že jde o velmi slabé filmové dílo na jakékoliv úrovni. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

O tomhle filmu jsem nevěděl prakticky nic jen to že tu hraje sympaťák LeBlanc a je to o opici a..... Je to nějaký 40 nejhorší film na imdb. Takže jsem se připravil na nejhorší, ale nemůžu říct že je to sračka to ne. Pro mě je to průměrný filmík na který se sice dobře kouká, ale druhá půlka(jak zmínil Hardy) je horší. Tedy ne horší ale strašná, fakt mě to pak nebavilo a to to dobře začalo. Možná by se mi to líbilo více kdyby to bylo jen o LeBlancovi a opice by nebyla, ale takhle z toho je strašná fraška. Přitom jsem si občas říkal proč Cobbs Caviezel či Ward do tohohle filmu šli. ()

Jirgen 

všechny recenze uživatele

Joey, opice a režisér, sakra kdo je chytřejší . Mě by jen zajímalo proč se vůbec takovéhle filmy točí. Hodně zbytečný film a natočit takovouhle hovězinu, která musí zvedat z postýlky i kojence, aby přemýšlel jak hodí flašku do obrazovky, tak si myslím že režisér udělal správně, že ukončil kariéru . A je mi jen líto Matt Leblanca, tak to má za jednu * ()

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v Los Angeles. (rafix)

Reklama

Reklama