Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Padesátiletý televizní producent Jean-Louis Broustal má úspěšnou kariéru, překrásnou ženu a peněz až dost. Navíc jeho poslední pořad „Připravte si kapeníčky“, který uvádí televizní hvězda Philippe Letzger, láme rekordy ve sledovanosti. Roztleskávač tohoto pochybného pořadu Bastien dobře ví, že má na víc. Nechává se ponižovat arogantním Letzgerem v produkci Broustal jenom proto, aby se dostal do blízkosti Jeana-Louise Broustala, svého idolu. Když mu šéf nabídne vyjet na pracovní víkend na venkov, aby vyladili nový projekt „Natočené důkazy“, který vymyslel sám Bastien, doslova se mu tím plní jeho sen. Ale při tom se ukáže, že Jean-Louis nemanipuluje s emocemi lidí jen ve svých pořadech, je to totiž jeho neoblíbenější zábava v životě... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (16)

Juto 

všechny recenze uživatele

Film má niekoľko pekných zvratov, najmä v prvej polovici, kde úspešne udržiava uvoľnenú, no zároveň pútavú atmosféru šialeného víkendu, kde sa môže stať čokoľvek. Vo filme sú tiež skvelé homosexuálne narážky, ktoré sú veľmi vtipné, čo je podľa mňa dosť ťažké dosiahnuť. Bohužiaľ, postavy sa po prvej hodine nikde nevyvinú a koniec je dosť odfláknutý. I napriek tomu som sa zabával. 6/10 ()

borsalino 

všechny recenze uživatele

Bizarní dílko. Shlédl jsem ho spíše omylem, už jsem chtěl jít spát, ale zaujal mě začátek a především neuvěřitelně samolibý a manipulativní televizní producent, jeho drsná reality show "Připravte si kapesníčky" a já čekal, co z toho vypadne. Na scéně se objevil nedoceněný roztleskávač Bastien, kterému producent nabídne šanci a pozve ho na pracovní víkend. Tam nejen, že nejde o práci, ale stane se manipulovanou hračkou producenta a jeho ženy. Vše útrpně snáší se stálou vidinou, že bude mít svůj pořad. Přestože to Bastienovi dost dlouho trvá, pomalu začne chápat, že všechno je trochu jinak. Dokoukal jsem to až do konce, některé momenty byly vysloveně vtipné, jiné až mrazivé. Nemyslím však, že by film měl vysloveně ambici ukázat zkaženost světa showbusinessu. ()

Reklama

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Až na samotný konec, který mi připadá mírně nedotažený, jde o výstižnou ukázku současného mediálního hovadismu. Magnát Broustal je kreatura k pohledání, skvěle a přesvědčivě zahraná F. Berléandem. Minimálně stejně dobře je ztvárněná role jeho infantilní a přiblblé, zato však krásné a roztomilé partnerky. Scéna Diane Kruger versus lopata byla už jen třešničkou na dortu :-D . ()

crjules 

všechny recenze uživatele

Zajimavy to snimek! Komedie... no, komedie.. po celkem dramatickem konci se mi to jevilo spis jako drama plne vtipnych a uchylnych skecu. Tanec v kostymech zajice, klokana , karkulky a buhvi co mel byt ten posledni, je jen jeden z nich :) Diane je NESKUTECNE nadherna zenska a i kdyby byl film o stupen horsi, kvuli ni by stejne stal za to.Canet si to u divaku dobre pojistil :) ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Na tohle sem se kvůli Diance klepal jako ratlík už od rána. Leč ty bláznivý televizní emenuelové to práskli až v 1:50 v noci. Do tý doby jsem se stačil ožrat, vystřízlivět a ještě jednou ožrat. Kdyby Dianka viděla co všechno pro ní obětuju, tak by mě dala už jenom ze soucitu. Samotný příběh je celkem absurdní, ale to frantíkům docela jde, kdo viděl třeba Studený bufet nebo Krysy z temnot dá mě za pravdu. Tady jediný co zamrzelo, že absurdnost ve vile všemocného tv producenta nebyla ještě intenzivnější i když nápady tam byly solidní a výraz co z toho všeho měl v obličeji mladý hlavní hrdina brzo udělal ctrl + v na můj obličej. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama