Reklama

Reklama

Městský lovec

  • Česko Soukromé očko (více)
Trailer

Obsahy(1)

Příběh poslání městského lovce začíná na pevnině, ale než se nadějeme, octneme se s hrdinou (Jackie Chan) na zámořské lodi. Mistra kung-fu si najme milionář, který hledá svoji ztracenou dceru. Stopy vedou k luxusní jachtě, kde se kromě hledané dívky nachází skupina teroristů, chystající se zmocnit lodě. Náš hrdina se několikrát octne ve svízelné situaci, ale díky přátelské pomoci (v této roli je na plátně jeho předchůdce Bruce Lee) samozřejmě zvítězí a Jackie Chan opět dokáže, že humor a bojové scény pospolu dělají z jeho filmů živé legendy. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (105)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Svým způsobem je to strašná slátanina, první půlku filmu jsem i docela trpěl, ale v okamžiku, kdy se děj přesune na obrovskou výletní loď se dostaví i dobrý humor a povedené vtípky (převedení známé fighter počítačové hry do reality). Často ten film působí hodně sebeparodicky a spousta vtípků/postav je občas až nesnesitelně prvoplánovitých a jakoby na sílu/za každou cenu "humorných". Hodně mi to přípomínalo ztřeštěné komedie např. s Pierre Richardem nebo Hillem a Spencerem, ale jim to nesahá ani po pás. Nebýt tý druhý půlky, dal bych tomu odpad, ta tomu ale dost napravila reputaci a dost jsem se u ní i nasmál. ()

Big Bear odpad!

všechny recenze uživatele

Jackie Chana všeobecně nesnáším. Nemám rád jeho xicht a dokonce ani hlas jeho českého dabéra. Možná umí dobře kung-fu, aikidó, bušidó se šódó, maki suši a kdo ví co ještě ale filmy s ním nemusím a vyhýbám se jim. O Městského lovce jsem jen náhodou zavadil v TV... Proboha, jak jen toto mohl někdo dát do distribuce a předložit západnímu divákovi... Znovu jsem si ověřil, jak jsou Asiaté divní. Příšerná, uřvaná, afektovaná krávovina plná nesympatických herců a nehezkých hereček.... Už nikdy více, brrrr... ODPAD ()

Reklama

ripo 

všechny recenze uživatele

Tak toto sa len tak často nevidí !!! Najprv mi spadla sánka dole a zdvihol som si ju až pri záverečných titulkoch. Toto bol nechutný mix rumunskej horalskej komédie s gruzínskym predrevolučným dielom, šmrcnutý debilnými ksichtami Paola Villagia aka Fantozziho. Pristihol som sa, ako som zopárkrát krútil neveriacky hlavou, či to tvorcovia filmu mysleli vážne, alebo nie ..... Komédia je jedna vec a paródia druhá - toto však malo ďaleko aj do jedného a j do druhého. Vrcholom všetkého boli dementno-debilné ksichty hercov pri kváziúsmevných scénach. Nie, páni a dámy, toto nebola moja šálka čaju ...Brrrrrrrrr ()

predators 

všechny recenze uživatele

Ani se nedivím, že mnoho hodnocení tohoto filmu je tak rozdílných, protože film je to hodně ujetý. A v tomto případě, hodně ujetý, znamená brutálně ujetý:-) Tady se asi Jackie totálně vyřádil a na výsledku je to znát....a pro mě v tom dobrém slova smyslu. Podle mě je to asi jeho nejlepší komediální role a zároveň soubouje jsou docela nápadité a zábavné. "To je moje přítelkyně!!" "Jak si mi to řekl?" "...ty zrůdo..." :-) 80% ()

Moiraine 

všechny recenze uživatele

Když jsem korejskému City Hunterovi dala 3*, tak tady nemůžu jít níž, i kdyby to bylo sebehorší, protože na rozdíl od korejské adaptace, se tohle už na první pohled nebere vážně. Je to hloupé, vcelku bez děje, s neskutečně stupidními dialogy (kterým český dabing rozhodně nepomohl), ale na druhou stranu, jako komedie to většinou funguje. U některých scén jsem se křenila jak idiot. A co se týče bojových scén.... typický Jackie se zajímavými a vtipnými choreografiemi. A to že tu spousta věcí nedává smyl? Vem to čert, hlavně, že je to sranda:) ()

Galerie (37)

Zajímavosti (9)

  • Jackie Chan si poranil při pádu ze skateboardu koleno a vykloubil si pravé rameno. (CrypzzXD)

Reklama

Reklama