Reklama

Reklama

Úspěšný právník a věčný sukničkář Jackie Lung (Jackie Chan) je pověřen případem, kdy obhajuje majitele továrny, která zřejmě znečišťuje jezero slečny Yehové. S pomocí svých přátel se Jackie chce dozvědět víc o žalobkyni i o její krásné sestřenici Nancy. Ani neví jak, a najednou je do Nancy bláznivě zamilovaný, snaží se pomoci její sestřenici a po krku mu jdou kumpáni majitele továrny, protože se dostal až příliš blízko k odhalení tajemství, čím se vlastně továrna zabývá. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (77)

predators 

všechny recenze uživatele

Přikláním se spíše ke slabšímu průměru. Jackie, co by advokát, se zamiluje do ženy, se kterou vede soudní spor jeho klient a tím si od něj vyslouží nemálé "díky". Tentokráte si ale na pomoc přizval 2 neméně zručné kamarády a za jejich pomoci dovede vše do šťastného konce. Občas se všichni poperou(dokonce i mezi sebou) a dokonce vypustí i nějakou tu vtipnou hlášku:-) Ale!! Je hodně Jackieho filmů, které jsou o poznání lepší....a to vypustili nepovedené scény...fuj!!:-)60% ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Na akční béčko povedená zápletka o právníkovi, jeho kumpánech, kteří se snaží intriky zkompromitovat proti stranu. Celé se to zamotá a vznikají romantické zápletky mezi hlavními postavami, které překvapivě fungují. Já osobně musím kvitovat, že tentokrát se tvůrci vyhnuli trapnému humoru a veškeré vtipné momenty s situacích, jako například večere u právníka jsou povedené. Některá místa jsou zbytečně hluchá, ale nad tím dokážu mávnout rukou, neboť akční scény jsou absolutní TOP. Chanovi sekundují fantastičtí herci a Kam-Bo se svým břichem není pozadu. Bitky na parníku a závěr v továrně je brutální a bez typických humorných grimas s Jackiem, jak jsme zvyklí. Nad některými kousky zůstává rozum stát a vyvolávalo to ve mě úžas, jako když jsem poprvé shlédl Onk Bek. Jeden z nejpovedenějších kousků s Jackiem, jaké jsem za poslední dobu viděl......8/10 ()

Reklama

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Zlaté časy Jackieho & spol. Komedie, která přináší sice banální, ale víc než uspokojivě zfilmovanou zápletku, neokoukané a tradičně brilantně provedené akční kousky, svěží humor, který neomrzí - a zhruba dvojnásobnou porci romantiky, než je u Jackieho obvyklé. V roli nadmíru výřečného, uhlazeného právníka je neobyčejně roztomilý - pochopitelně jen do té doby, než přejde od slov k činům. Pokud ho máte rádi, myslím, že není co řešit. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Na tento film jsem se ihned po zakoupení (i když "Chanovky" moc nemusím ...) podíval hlavně kvůli slibovanému duelu Jackie Chan vs Benny 'The Jet Urquidez. K tomu pak přítomnost ještě dvou hlavních rolí - Sammo Hunga a Biao Yuena slibovala docela slušný nářez ... Celkově je to hodně pohodový a dobrý film. Pro milovníky výše zmíněných mistrů bojových umění je to naprostá povinnost. Není to ale jen akční záležitost střihlá komedií (nenarazil jsem na žádný trapný honkgongský humor, ale vše humorné mne skutečně docela pobavilo ...), jak bývá u těchto filmů zvykem, ale i lehká love story ... A myslete si o mě co chcete, mě se i tato složka filmu prostě líbila. Ve finále jsme pak svědky velkolepého "martial-arts masakru" a výše zmíněné duelu Jackieho s jedním z největších mistrů bojových umění v historii - Bennym 'The Jet Urquidezem. Velkolepá podívaná. Každopádně film jako takový tak, tak drží při sobě ... Je to slepenec různých částí, kde se nic neřeší, neplánuje ale jen jedná a přišlo mi to spíchlé tak nějak na rychlo. Každopádně paráda, pro skalní fanoušky povinnost. Choreografie soubojů naprostá bomba. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Parádní komedie. Kromě Jackieho Chana jsou tam další dva vtipný herci. Tlustej Sammo Hung a Biao Yuen. Navíc se oba uměj prát, takže ten film fakt odsejpá. Akční scény jsou zábavný a kromě těch klasickej chanovskej bitek, Jackie proti několika, je tam i finální fight s ultimátním protivníkem. Bílý záporáci jsou v hongkongských filmech většinou směšní, ale tenhle má tak hnusnou držku, že vám utkví. Nemám výhrady. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (4)

  • Jackie Chan soutěžil v roce 1989 o hongkongskou filmovou cenu za nejlepší akční choreografii. (Terva)
  • Ve filmu se odehrává scéna v restauraci, kde chce právník Jackie (Jackie Chan) odškodnit ženu svého klienta, posléze tam dorazí i klientovi „muži“ a ženu napadnou, dojde na souboj, do kterého se zapojí i Jackie. Zajímavé je, že úplně stejná scéna a dokonce i ve stejném prostředí na stejném místě se odehrává ve filmu Touch a Go (1991), kde hlavní roli ztvárnil Sammo Hung (který hraje i zde), jen s menšími změnámi – dojde na napadení ženy, souboj, ovšem Sammo není ten, kdo se pere. (gein)

Reklama

Reklama