Reklama

Reklama

Evilio.

všechny plakáty
Krátkometrážní / Komedie / Horor
Španělsko, 1992, 10 min

Recenze (3)

dobytek

všechny recenze uživatele

Santiago Segura v tomto krátkym filmu trochu rozkuchá nožem nějaký tři buchty, pak dostane pořádnou nakládačku a nakonec je upálenej. Docela úchylnej filmeček, kde je během 10-ti minut víc brutality, než v leckterym 2-hodinovym filmu :-) Jenom je smůla, že neumim španělsky. Jediný slovo, kterýmu jsem rozuměl, bylo PUTA. Tim pádem ponechám toto dílko bez hodnocení. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Santiago Segura je sice lepší herec nežli režisér, ale jeho snímky mají určitě něco do sebe. Tady se sice teprve „zaučoval“, ale toho magora dokázal zahrát dobře. Jen škoda, že ty triky (krvavé scény) byly takové jalové. Jinak já bych si s těmi buchtami pohrál nejdřív trochu jinak. Trouba… ()

eye candy 

všechny recenze uživatele

Segura se ve svých ranných počinech snaží diváka poměrně zdárně přesvědčit o tom, že pojmy jako normální či konvenční se v krajinách jeho filmů nevyskytují a pravděpodobně ani nikdy vyskytovat nebudou. Krátké snímky o Eviliovi připomínají prvotiny Raimiho, okysličené o hypotézy pana Freuda. Segurova kultovní postavička bezďáckého psychokillera zde unáší tři ženy, aby je na základě telefonního hovoru podrobila jakémusito testu. Jinými slovy sekáček/mačeta vs. ženské vnady, černý humor (dvakrát podtrženo) a hlavní postava autorovo alterego Evilio. V porovnání s Raimiho Clockwork jde o super dílo. V porovnání s následujícím Perturbado a El purificador slabónké ()

Reklama

Reklama