Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvaja Hong Kongský policajti, Muscles (Jackie Chan) a Ricky (Yuen Biao) , su vyslaný do Tokya, aby dolapili zlodeja (Ching-Ying Lam), ktorý ukradol veľkú sumu peňazí v diamantoch. Ricky je však unesený ninja gangom, ktorý so zlodejom spolupracuje. Muscles si preto na pomoc zavolá partu svojich kamarátov, na čele so zavalitým Kidstuffom (Sammo Hung). (kitano)

(více)

Recenze (37)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Serie Štastných hvězdy mi přijde jako taková neštastná. Je to jeden film okopírovaný příběh neustále natáčen dokola. Navíc ustřední herci kteří se neustále snaží sbalit nějakou kočku už mě nebaví. Nicméně furt se to dostává aspon do průměru. Navíc tohle nezachrání ani Sammo Hung ani Chan, který je tu zasse jen na skok. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

V druhom diely serie Lucky Stars nasu päticu zlodejickov policia donuti, aby spolupracovali na pripade odhalenia jednej zlocineckej organizacie v Japonsku, ktora unesie aj jedneho policajta (Yuen Biao). O nejake napinave patranie tu aj tak nejde. Nasu partu zaujimaju iba zeny a najmä nadherna policajtka Sibelle Hu, ktora iim v pripade pomaha. Co sa tyka hlavnej party, tak doslo k zmene jak v obsadeni tak v charakteroch niektorych postav. Sammo Hung je tentoraz vodcom, co dava zmysel, kedze ako jediny sa nestrati ani v bitkach. Charlie Chin je stale za toho najelegantnejsieho zvodcu, Richard Ng je este blaznivejsi a tentoraz skusa telekinezu, Stanley Fung ma sice niekolko vtipnych scen, ale inak je nesympaticky, kedze hlavne terorizuje Erica Tsanga, ktory nahradil ukricaneho ale vtipneho Johna Shama. Eric je tentokrat za totalneho idiota a otlounkanka az to nie je pekne jak mu furt robia zle. Humor v jednotke bol sice na pubertalnej urovni, ale vychadzal s celkom normalnych uveritelnych situacii. Tentokrat uz je detinsky absurdny az mi casto pripadal trapny. Zachranou by mohli byt akcne sceny, ale tentoraz ich je este menej. Po uvodnej nahanacke, kratka bitka v strede a potom uz len finale. Kedze sa tentokrat bije hlavne Jackie a Sammo a zvysok party sa drzi v pozadi, tak su bitky uz na spickovej urovni na aku sme od tychto borcov zvyknuti. Sice su bitky kratsie, ale dostatocne tvrde, dynamicke a obsahuju aj pôsobivy kaskaderske kusky. Je tu niekolko peknych duelov. Sammo vs. Lau Kar Wing, kratucky Yuen Biao vs. Lam Ching Ying a najlepsi a najdlhsi je Jackie vs Dick Wei. Jackie sa vo filme objavi prakticky len ked sa treba bit a Yuen Biao len v uvode a v zavere, cize asi tak na 2 minuty. Takze az na kvalitnejsie prevedene bitky mi tento diel pripada v kazdom ohlade slabsi ako jednotka. 6/10. ()

Reklama

maty39 

všechny recenze uživatele

Druhý díl Lucky stars série vlastně nenavazuje na první díl. Máme tu stejné obsazení, jen Johna Shama vystřídal Ecic Tsang (za mě plus) a Shamova sestra také zmizela. Sammo je zase za kormidlem a všichni hrají podobné postavy jako v jedničce, jen roli otloukánka po Sammovi převzal Eric Tsang. V úvodu sledujeme Jackieho a Yuena, jak pronásledují kriminálníky v Japonsku. Po úvodní bitce je Yuen unesen a Jackie odstaven na vedlejší kolej až do úplného závěru. Místo toho sledujeme jak je Sammova postava naverbována z vězení na pomoc Jackiemu. Ten přibere své parťáky a pod vedením policejní ispektorky Barbary (Sibelle Hu) se vydávají do Japonska na pomoc. To co následuje je opět sekvence volně provázaných komediálních skečů. Richard Ng se tentokrát snaží ovládat věci svou myslí a pětice se snaží ošahávat nebohou Sibelle Hu. Na závěr nás čeká akční finále, kde Jackie i Sammo mají pár dobrých momentů. Akce je tak 15-20 minut. Je fajn (Sammo měl opět na starosti choreografii) ale pokud vám nesedne komediální část, tak My Lucky stars nemají moc co nabídnout. Ale na akční scény se podívejte. Pořád je to podstatně lepší než většina Jackieho akčních scén ve filmech po roce 2004. ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Ďalší diel hongkongskej hviezdnej série, ktorej hrdinami sú dementný zlodejíčkovia tropiaci hlúposti. Keď má polícia problém s ktorým si nedokáže poradiť, je treba nasadiť superťažký kaliber - partiu kreténov čo si nedokážu ani zaviazať topánky, ale z nejakého dôvodu sú tý jediný čo dokážu situáciu vyriešiť aj keď nič neurobia a miesto nich to odmakajú Chan s Hungom s malou výpomocou Yuena. Väčšinu filmu zaberá trapasenie partičky, nechýba povinné balenie inštruktorky, tentokrát ešte celkom znesiteľné. Akcia je na začiatku ( pekný skok autom ), menšia bitka uprostred a potom na konci kde zaujme súboj s japonskou fitnesskou. Najvtipnejšie je, keď Jackie odstrelí hlavu pandrlákovi v dome hrôzy, ale ani objednávanie jedla formou pantomímy nebolo zlé. Najlepší diel bol Víťazi a hriešnici, najhorší zasa šťastné hviezdy v akcii, toto je niečo medzi tým. ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Aj v tomto filme dostal Jackie Chan malo priestoru aby ukazal aky je dobry bojovnik a herec. Ukazali ho len na zaciatku a na konci filmu, ako aj vo zvysnych filmoch o stastnych hviezdach. Aj v tomto filme sa dej filmu zaoberal o cudackej patke kamosov, ktori srsali humorom, ale co sa tyka boja, tak boli skor na smiech ako suci k boju. Okrem herca Sama Hunga, ktory znova potvrdil, ze je skvely bojovnik proti nepriatelom. Vsetci do jedneho ked vidia zenu tak su ako v tranze a robia vsetko pre to, aby mohli byt v jej blizkosti. V tomto filme napriklad vymyslali prepadnutie v dome. Nechapem, ako im to mohla ta zenska uverit, asi tiez nebola moc mudra:)))) ()

Galerie (23)

Zajímavosti (2)

  • Michiko Nishiwaki se během natáčení závěrečného souboje při proskakování sklem zranila. Na levém rameni měla následně trvalou jizvu. (Vavča)

Reklama

Reklama