Reklama

Reklama

Ant-Man a Wasp

  • USA Ant-Man and the Wasp (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Filmový svět studia Marvel se rozrůstá o snímek Ant-Man a Wasp, který je novou kapitolou o superhrdinech, kteří se umějí zmenšovat. Po událostech filmu Captain America: Občanská válka musí Scott Lang čelit následkům svých rozhodnutí nejen jako superhrdina, ale i otec. Sotva se mu podaří najít rovnováhu mezi osobním životem a povinnostmi, které má jako Ant-Man, objeví se Hope van Dyneová a dr. Hank Pym s novou naléhavou misí. Scott musí znovu obléci zmenšovací oblek, naučit se bojovat po boku Wasp a pomoci jí odhalit tajemství z minulosti. (Falcon)

(více)

Videa (19)

Trailer 1

Recenze (685)

Satan 

všechny recenze uživatele

Opodstatněnost tohoto sequelu je v podstatě díky potitulkové scéně, jinak se jedná o zbytečné pokračování, které občas pobaví a má jednu pěknou automobilovou honičku. Oproti prvnímu svěžímu dílu nebo hostování v jiných filmech nemá ale plnohodnotný Ant-Man moc nabídnout. [Přesná stopáž: 118 min] ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Sice to málem vypadalo, že se do kina ani nedostanu, protože uzavírky v Praze jsou vymyšleny tak, aby přesně splnily význam slova "uzavírka". Jasně, ještě se dá nařídit budík na ráno a jít pěšky a doufat, že se mnou nespadne most a věřit, že jednou na Pražskou radnici budou kandidovat postavy z Marvelovskýho světa, protože to jsou v současné době jediný bytosti, který by mohli situaci v Praze změnit. Obávám se však, že jim je dobře ve světě stříbrného plátna, jako třeba tady Ant-Man a Wasp, kteří, ale ve filmu hned nabízí řešení dopravní situace v Praze nebo na D1. Trošku zamrzí, že všechny ty vychytávky a triky jsou až ve druhé půli a tu první jsem si protrpěl. Fajn, nejsem Marvel ultras a nějaký spojitosi mě jistě unikají, ale když se můžu bavit u jiných příběhů z tohoto světa, proč tady musím hoďku čekat ? A to si stejně myslím, že ze schopností těch postav šlo vytřískat jak víc nápadů, tak humoru. Z postav mě nejvíc dostala Ava/Ghost. Hannah je velmi výrazný herecký typ a věřím, že své blockbusterové vedlejší učinkování brzy promění v hlavní role. Moc rád jsem viděl i svou osmdesátkovou velelásku Michelle Pfeiffer i když to digitální omlazení ji tedy moc nesedlo. Film určitě na kino, první půlka nespokojenost, druhá spokojenost za drive, nápady i akci a potitulková scéna zaujala na max. Těším se co a jak bude dál. ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Spousta situací vtipných k zbláznění stejně jako v prvním dílu, ale na rozdíl od něj párkrát také závan humoru za každou cenu. Snad jsem čekal, že bude hlavní hrdina o trochu dospělejší a že bude zápletka o něco vážnější - osudovější (mnohem více než ten hlavní mě zajímal příběh Hanka a Janet), ale to se nestalo a v závěru filmu mi došlo, že něco takového by Ant-Manovi vlastně možná ani neslušelo. Možná. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Křeček v noční košili 2! Pohodová rodinná zábava, ozvláštněná o kvantové hrátky. Příběhově navazujeme přímo na první díl s odklonem k Občanské válce. Akce je vymazlenější, zvětšování a zmenšování věcí hraje větší roli. Honička po San Francisku doslova hýří nápady. Wasp valí víc než samotný Ant-Man. Odehrává se těsně před a během Infinity War, ale nic nového nám neprozradí, což je malinko škoda. Sakra ukradli nám laborku! ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Film je opäť značne detinský a skôr sa snaží byť groteskovo zábavný, než aby si robil starosti so zápletkou alebo hlbšími emóciami. Dočkáme sa najrôznejších gagov sa zväčšovaním / zmenšovaním, ale je ich vlastne prekvapivo málo a ich nápaditosť je prekvapivo nedostatočná. Pri akčných, trikových a smiešnych scénach sa divák aspoň nenudí. Ale scenár je naozaj veľmi chatrný a pripomína nejakú triviálnu počítačovú hru, kde musíte zohnať objekt X, aby ste vykonali akciu Y, ale ukradne vám ho záporák Z, takže musíte najskôr za ním, atď. atď ... Scény, v ktorých sa vážne rieši manželská alebo rodičovská láska, sú potom takmer k neprežitiu. Paul Rudd je sympaťák, ale má v scenári príliš málo príležitostí prejaviť svoj komediálny talent. Michael Peña a jeho dvaja kolegovia sú opäť absolútne nevtipní a najradšej by som ich zabil. ()

Galerie (73)

Zajímavosti (43)

  • Poprvé se Wasp objevila v komiksu „Tales to Astonish #44“ z června 1963. (Brydnis)
  • Jubilejný dvadsiaty celovečerný film Marvel Cinematic Universe. (Zdroj: ČSFD)

Související novinky

Kit Harington míří mezi Eternals

Kit Harington míří mezi Eternals

24.08.2019

V Kalifornii v těchto dnech probíhá D23 Expo, takový malý Comic-Con studia Disney, a tak není divu, že internet zaplavují informace týkající se nové streamovací služby, Star Wars a samozřejmě Marvelu… (více)

Venom díky Číně předčí Spider-Mana

Venom díky Číně předčí Spider-Mana

10.11.2018

Fanoušci filmového Venoma si asi můžou začít mnout ruce. Zdá se, že studio Sony totiž po nečekaném úspěchu hláskujícího antihrdiny s tváří Toma Hardyho (Dunkirk) oznámí pokračování každým dnem.… (více)

Paul Rudd vs. dvojník

Paul Rudd vs. dvojník

13.08.2018

Paul Rudd (The Fundamentals of Caring) momentálně dobývá kina ve dvojce Ant-Mana a příští rok bychom ho měli spatřit ve čtyřce zatím nepojmenovaných Avengers. Mezitím se ale čerstvě upsal novému… (více)

7. Filmový víkend ČSFD je tady

7. Filmový víkend ČSFD je tady

07.08.2018

Již za pár dní bude v Letním kině Boskovice u Brna zahájen 7. ročník Filmového víkendu ČSFD - nadšeneckého setkání filmových geeků a fanoušků ČSFD.cz. Akce, kterou každoročně navštíví přes tisíc… (více)

Reklama

Reklama