Reklama

Reklama

Ant-Man a Wasp

  • USA Ant-Man and the Wasp (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Filmový svět studia Marvel se rozrůstá o snímek Ant-Man a Wasp, který je novou kapitolou o superhrdinech, kteří se umějí zmenšovat. Po událostech filmu Captain America: Občanská válka musí Scott Lang čelit následkům svých rozhodnutí nejen jako superhrdina, ale i otec. Sotva se mu podaří najít rovnováhu mezi osobním životem a povinnostmi, které má jako Ant-Man, objeví se Hope van Dyneová a dr. Hank Pym s novou naléhavou misí. Scott musí znovu obléci zmenšovací oblek, naučit se bojovat po boku Wasp a pomoci jí odhalit tajemství z minulosti. (Falcon)

(více)

Videa (19)

Trailer 2

Recenze (685)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Mizerne vyrozprávaný (prvých dvadsať minút sú len flashbacky a krkolomné expozičné vysvetľovačky) príbeh akoby z jednej priemernej časti Flasha natiahnutej na dvojhodinovú stopáž a so sileným nevtipným humorom (kým Michael Peňa v jednotke kraľoval, tu je to trapas za trapasom). Tento paškvil prešiel rukami piatich scenáristov počas troch rokov? Okrem toho Peyton Reed je úplne mizerný režisér a film nemá (s výnimkou asi päťminutovej scény v kvantovej zóne) žiadnu atmosféru a ani náznak štýlu. Je síce fajn po dlhšom čase vidieť Michelle Pfeiffer, i keď viac menej len v cameo role, ale drvivá väčšina zúčastnených nepredvádza nič (strašná škoda nevyužitého Waltona Gogginsa!). Nakoniec jednoznačne najlepšia herečka vo filme je desaťročná Abby Ryder Fortson, ktorá predvádza lepší komediálny výkon než veterán Paul Rudd. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Odlehčený tón a absence padoucha s odhodláním deratizovat lidstvo jsou fajn, stejně jako Douglasova sada angličáků „Pym my ride“ a vůbec hravost s miniaturizací při akčních sekvencích, nicméně Peña bez kobercovky kolem huby a především celková všednost úzce spjatá s přesyceností tématem zapříčinily, že jsem se často ztrácel v kvantové pustině. Cink do pokladny a MCU pás běží dál.. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Neviděli jste někdo náhodou chlapa, jak nese barák?" Já ho viděl. A taky jsem viděl mravence, sérum pravdy použité na idiota, dodávku v roli skateboardu, notebook představující autokino či proměnu angličáků v trhače asfaltu. To všechno mě bavilo, ale v kvantové fyzice mám drobné mezery, takže nemohu zcela docenit předpokládanou genialitu projektu a děj je vlastně pouze o tom, že se hledá máma. Sice poměrně zábavně, ale já jsem byl minulý týden docela hodný, takže jsem si zasloužil o trochu víc. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Jako jedny z mála filmů z MCU lze Ant-Many téměř bez ztráty kytičky vyjmout a sledovat je jako nezávislé komedie. Dvojka je navíc vylepšená o návrat Michelle Pfeiffer do komiksovek (všichni dodnes smekají před její Catwoman z Batman Returns), plus poprvé se zde setkávají na plátně Michelle a Michael Douglas, což je něco, na co se čekalo dobré tři dekády. A jako třešnička může filmové znalce hřát vědomí romkom, ve které Paul Rudd randil s Michelle (i když je mezi nimi 11 let). Takže doporučuju i rewatch I Could Never Be Your Woman. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Fajn rodinnej film... eh. Ale proč ne. Zatimco jiný marvelovky se snaží bejt epicky závažný a osudový, tahle je vesměs dětsky neškodná. Jen je škoda, že už jí chybí svěžest jedničky. Tahákem je skvělý ženský obsazení (Lilly, Pfeiffer, John-Kamen, super jsou všechny), mínusem poněkud imbecilní zacházení se zmenšováním/zvětšováním a celková nijakost zápletky. Nijakost trochu postihuje i hlavního hrdinu, kterej vlastně ve všech filmech vystupuje jako takovej hodnej trouba ze sousedství, kolem nějž se ty dobrodružství motaj tak trochu omylem. Na škodu by to nebylo, kdyby na sebe pozornost nestrhávalo prakticky všechno kolem něj... včetně žasnutí nad tim, jak skvěle se povedlo digitálně omladit Douglase i Pfeifferku. ()

Galerie (73)

Zajímavosti (43)

  • Automobilovým sponzorem filmu bylo jihokorejské Hyundai. To se projevuje například tím, že Hope (Evangeline Lilly) na začátku jezdí v poslední generaci SUV Santa Fe. Posléze hlavní hrdinové řídí i kupé Veloster. Dodávka, kterou mají Hope a dr. Pym (Michael Douglas), však pochází od Mercedesu. Konkrétně jde o řadu Sprinter. (FIAT 500)
  • Celosvětová premiéra proběhla 25. června 2018 v Los Angeles. (Varan)

Související novinky

Kit Harington míří mezi Eternals

Kit Harington míří mezi Eternals

24.08.2019

V Kalifornii v těchto dnech probíhá D23 Expo, takový malý Comic-Con studia Disney, a tak není divu, že internet zaplavují informace týkající se nové streamovací služby, Star Wars a samozřejmě Marvelu… (více)

Venom díky Číně předčí Spider-Mana

Venom díky Číně předčí Spider-Mana

10.11.2018

Fanoušci filmového Venoma si asi můžou začít mnout ruce. Zdá se, že studio Sony totiž po nečekaném úspěchu hláskujícího antihrdiny s tváří Toma Hardyho (Dunkirk) oznámí pokračování každým dnem.… (více)

Paul Rudd vs. dvojník

Paul Rudd vs. dvojník

13.08.2018

Paul Rudd (The Fundamentals of Caring) momentálně dobývá kina ve dvojce Ant-Mana a příští rok bychom ho měli spatřit ve čtyřce zatím nepojmenovaných Avengers. Mezitím se ale čerstvě upsal novému… (více)

7. Filmový víkend ČSFD je tady

7. Filmový víkend ČSFD je tady

07.08.2018

Již za pár dní bude v Letním kině Boskovice u Brna zahájen 7. ročník Filmového víkendu ČSFD - nadšeneckého setkání filmových geeků a fanoušků ČSFD.cz. Akce, kterou každoročně navštíví přes tisíc… (více)

Reklama

Reklama