Reklama

Reklama

Ant-Man a Wasp

  • USA Ant-Man and the Wasp (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Filmový svět studia Marvel se rozrůstá o snímek Ant-Man a Wasp, který je novou kapitolou o superhrdinech, kteří se umějí zmenšovat. Po událostech filmu Captain America: Občanská válka musí Scott Lang čelit následkům svých rozhodnutí nejen jako superhrdina, ale i otec. Sotva se mu podaří najít rovnováhu mezi osobním životem a povinnostmi, které má jako Ant-Man, objeví se Hope van Dyneová a dr. Hank Pym s novou naléhavou misí. Scott musí znovu obléci zmenšovací oblek, naučit se bojovat po boku Wasp a pomoci jí odhalit tajemství z minulosti. (Falcon)

(více)

Videa (19)

Trailer 2

Recenze (685)

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Fajn rodinnej film... eh. Ale proč ne. Zatimco jiný marvelovky se snaží bejt epicky závažný a osudový, tahle je vesměs dětsky neškodná. Jen je škoda, že už jí chybí svěžest jedničky. Tahákem je skvělý ženský obsazení (Lilly, Pfeiffer, John-Kamen, super jsou všechny), mínusem poněkud imbecilní zacházení se zmenšováním/zvětšováním a celková nijakost zápletky. Nijakost trochu postihuje i hlavního hrdinu, kterej vlastně ve všech filmech vystupuje jako takovej hodnej trouba ze sousedství, kolem nějž se ty dobrodružství motaj tak trochu omylem. Na škodu by to nebylo, kdyby na sebe pozornost nestrhávalo prakticky všechno kolem něj... včetně žasnutí nad tim, jak skvěle se povedlo digitálně omladit Douglase i Pfeifferku. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Těžká pohodička a pro mě velké překvápko. Ant-Man zůstává svůj, prdí na osudovost Avengerů a přináší sympatickou oddechovou jízdu, která zvládá pracovat s hodně postavami a celou dobu drží pohromadě, přestože humor je občas repetitivní a akce natolik cheesy, že je klaďasům skoro zbytečné fandit. Stylisticky žádná velká třaskavina, ale Reed sype z rukávu dostatek zábavných nápadů, hrdinové jsou sami o sobě vesměs skvělí (stejně tak i jejich představitelé) a vyprávění dobře graduje a smysluplně spojuje hned čtyři aktivně jednající subsvěty. Vážně jsem se bavil a provinile se fakt necítím... ()

Reklama

Rimsy 

všechny recenze uživatele

Sázka na mravenčí jistotu a po těžkých Avengers humorný úkrok stranou. Komu vadil u jedničky humor, ještě častější než u jiných marvelovek, bude nespokojený i zde; navíc vtípky jsou poměrně repetitivní a spočívají v dohrávání trapnosti do konce a omílání měnících se velikostí. Pěkné, ale nepřekvapí. Totéž platí i pro akci, postavy a hlavně příběh, který spočívá ve zcela rutinním posílání postaviček na různá místa a plnění zbytečných úkolů. Neosudovost a uvolněnost může někomu vyhovovat, mě však spíš nudila. A tak navzdory tomu, že mám Rudda i Lilly docela rád, nemůžu druhého Ant-Mana s čistým svědomím doporučit, protože opravdu nevím, proč by ho měl někdo vidět. Dokonce i z hlediska kontinuity MCU se jedná o zcela vedlejší linii. Inu, svoje to vydělá a neurazí, ale mně tohle zase jednou prostě nestačí. ()

Zodd 

všechny recenze uživatele

Mimo akci jen taková rodinná (čímž myslím dětská) pohádka. Což nevidím jako velký zápor, ale to studio už dokázalo víc. Přeju jim ten úspěch, že značka stigmatizující své fanoušky do vod nerdů a fanboyů se v poslední dekádě transformovala v nejvíce mainstream filmové studio, které má sociopolitický podtext vycházející ze srdce, popkulturní narážky i vtipy na sebe, čímž dokázala oslovit různé diváky z celého světa, ale poslední dobou těží víceméně jen z toho. A to je docela škoda. Ovšem cameo Stana Lee je jedno z nejlepších. P.S. Nečekejte na post-titulkovou scénu, není tam žádné cameo a je to jen opakování jedné rádobyvtipné scény během hlavní stopáže. Mezititulková je OK. ()

AppleCore 

všechny recenze uživatele

Když si po pěti minutách filmu vzpomenete na epizodu "Pickle Rick" z Ricka a Mortyho a šestkrát si jí v průběhu celou přehrajete v hlavě, je jasný, že je s filmem něco v nepořádku! Absence napětí i všeho, co by diváka dokázalo kovat do křesel, je prostě znát. Příběh je blockbusterová rutina, kdy některý charaktery vyloženě lezou na nervy (mě osobně Peña). Režie je navíc hodně líná a bez nápadu (až na pár COOL výjimek ke konci), sice se povede pár fórů, kterým se člověk uchechtne, po pár minutách ale už vlastně neví, že se staly. A přesně tak je to po celou dobu - z kina jdete s pocitem, že jste vlastně dvě hodiny seděli v sále, aniž by vůbec běžel film! Tříhvězdičková rutina (dávám dvě)... divím se, že to Marvelu pořád všichni žerou. "I am a pickle!" ()

Galerie (73)

Zajímavosti (43)

  • Jedná se o druhý film na motivy komiksů od Marvelu, u kterého se na scénáři podílel také představitel hlavní role, v tomto případě Paul Rudd. Tím prvním byl Ryan Reynolds u filmu Deadpool (2016). (NiWi)
  • Celosvětová premiéra proběhla 25. června 2018 v Los Angeles. (Varan)
  • Laurence Fishburnea si i skoro po dvaceti letech většina fanoušků pamatovala hlavně díky roli Morphea v Matrixu (1999). Slovo "matrix" najdeme i na tabuli za zády jeho dr. Billa Fostera když hrdinové navštíví jeho přednášku. (CrypzzXD)

Související novinky

Kit Harington míří mezi Eternals

Kit Harington míří mezi Eternals

24.08.2019

V Kalifornii v těchto dnech probíhá D23 Expo, takový malý Comic-Con studia Disney, a tak není divu, že internet zaplavují informace týkající se nové streamovací služby, Star Wars a samozřejmě Marvelu… (více)

Venom díky Číně předčí Spider-Mana

Venom díky Číně předčí Spider-Mana

10.11.2018

Fanoušci filmového Venoma si asi můžou začít mnout ruce. Zdá se, že studio Sony totiž po nečekaném úspěchu hláskujícího antihrdiny s tváří Toma Hardyho (Dunkirk) oznámí pokračování každým dnem.… (více)

Paul Rudd vs. dvojník

Paul Rudd vs. dvojník

13.08.2018

Paul Rudd (The Fundamentals of Caring) momentálně dobývá kina ve dvojce Ant-Mana a příští rok bychom ho měli spatřit ve čtyřce zatím nepojmenovaných Avengers. Mezitím se ale čerstvě upsal novému… (více)

7. Filmový víkend ČSFD je tady

7. Filmový víkend ČSFD je tady

07.08.2018

Již za pár dní bude v Letním kině Boskovice u Brna zahájen 7. ročník Filmového víkendu ČSFD - nadšeneckého setkání filmových geeků a fanoušků ČSFD.cz. Akce, kterou každoročně navštíví přes tisíc… (více)

Reklama

Reklama