Reklama

Reklama

Police Story 3

  • Hongkong Jing cha gu shi III: Chao ji jing cha (více)
Trailer

Nejlepší hongkongský policajt je vyslán do Číny s úkolem zneškodnit drogového magnáta. Aby se dostal až k němu, musí pomoci jeho bratrovi uprchnout z pracovního tábora, získat si jeho důvěru a proniknout tak do organizace. V celé akci mu pomáhá půvabná čínská agentka. Nešťastnou náhodou je ale jejich utajení prozrazeno. Z už tak dost nebezpečného úkolu se stává boj o život. (Vapet Production)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (122)

Vavča 

všechny recenze uživatele

Dobrá taškařice. Tradiční Chanovka, ve které uvidíte kočku Michelle Yeoh, hlavně její kaskadérské umění táhne filmu nahoru v některých případech Chana přímo zastiňuje a ne pouze doplňuje prostě po čtyřleté pauze návrat ve velkém stylu pro Michelle. Škoda, že spolu nespáchali více filmů, Chan by někdy vedle sebe potřeboval takovou schopnou persónu. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Příběh má název Superpolda. Tentokrát je to boj proti drogovému baronu se jménem Chaibat. Příběh se nám na začátku přesune z Honk - Kongu do Číny. Kevin " Ka Koi " Chan ( Jackie Chan ) zde " vyfasuje " parťáka " , z čínské policie,ženu se jménem Jang. Musel jsem se smát, když Jackie Chan v Číně vtipkuje na téma Zakázané město a chce si tam udělat výlet. To se mu však povede až v roce 2009. - odkaz - Jo a v Číně se Coca - cole říká Lady Luck. Do filmu se vrátil humor, který ve dvojce chyběl. Zase se zde docela cestuje - Čína, Hong - Kong, Thajsko, Kambodža, Malajsie a hodně se střílí a to opravdu hodně. Je tu spousta střelných zbraní a dokonce přijede i tank. První film byl o skle, druhý o ohni a třetí je o střílení. Závěrečné titulky opět nabídnou nepovedené a nebezpečné kaskadérské kousky. ()

Reklama

tombac 

všechny recenze uživatele

Potřetí, trochu jinak, a znovu parádně. Celou trilogii jsem si pustil chronologicky za sebou a třetí díl mě nadchl téměř stejně jako předchozí. Trojka obsahuje o trochu méně humoru, nejvíce se v ní střílí a má západní look, ale o pořádnou porci kaskadérských výkonů, povedených bitek a Jackieho haštěření s krásnou Maggie Cheung v ní nepřijdeme. Výtečná Michelle Yeoh a čínské reálie jsou třešničkou na velmi chutném akčním dortu. 9/10 ()

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Výbušná jízda z pozápadnělého (a západně flákačského) Hong Kongu přes tradiční (a komunisticky disciplinovanou) Čínu a nebezpečnou (a komunisticky krutou Kambodžu) až do (rovněž pozápadnělé) muslimské Malajzie se povedla natolik, že bych se ji nebál označit za jeden z nejlepších akčních filmů vůbec. Na rozdíl od svých předchůdců trojka zahazuje kulturní bariéry a hodně se blíží klasické (osmdesátkové) hollywoodské škole, avšak nejde o žádnou chabou nápodobu - naopak se důmyslností akčních scén, rytmikou, choreografií i režisérskými nápady může hrdě postavit vedle toho nejlepšího, co v rámci žánru Američané kdy natočili a kaskadérskými kousky definuje úplně nový, téměř nedostižitelný level. Tleskám! ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Jackieho fakt nemusím (píšu to taky všude furt dokola), ale Police Story 1 - "4" mám moc rád. Každej díl má něco do sebe a všechny jsou fakt superakční pecky. A dokonce i ten humor je výbornej. Díl od dílu však humoru ubívá a film se stává temnější až vygraduje v nejlepší, ale také nejtemnější New Police Story (2004). Tady trojka opět super, ve všech ohledech, potěšila perfektní Michelle Yeoh, choreografie akčních scén špičková, občas dosti temné scény, Jackie už je takový klidnější-umírněnější, nepůsobí už jako pubertální fracek ... prostě parádní jízda. Při návštěvě Jackieho "rodinky" jsem se fakt válel smíchy ... paráda!! ()

Galerie (58)

Zajímavosti (12)

  • Při natáčení finále s helikoptérou zastupoval režisér Stanley Tong Kena Tsanga. Přivodil si při tom zlomeninu holenní kosti. Při závěrečných titulcích můžeme vidět Tonga s berlemi. (SG-1)
  • Při scéně, ve které postava Jackieho Chana visí na žebříku z helikoptéry, utrpěl protagonista zranění ramene. (Rominator)

Reklama

Reklama