Reklama

Reklama

Police Story 3

  • Hongkong Jing cha gu shi III: Chao ji jing cha (více)
Trailer

Nejlepší hongkongský policajt je vyslán do Číny s úkolem zneškodnit drogového magnáta. Aby se dostal až k němu, musí pomoci jeho bratrovi uprchnout z pracovního tábora, získat si jeho důvěru a proniknout tak do organizace. V celé akci mu pomáhá půvabná čínská agentka. Nešťastnou náhodou je ale jejich utajení prozrazeno. Z už tak dost nebezpečného úkolu se stává boj o život. (Vapet Production)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (123)

Wawer 

všechny recenze uživatele

Více peněz, více výbuchů, lepší námět, Michelle Yeoh, Čína, Malajsie,... Snaha trumfnout předchozí díly z Police Story křičí na všechny strany. Jako jakýkoli akční film by to u mě stačilo na spolehlivě na 4*, ale tohle je Police Story a třetí díl vypadá jako by to byl americký sequel s původními herci ()

Sdoom 

všechny recenze uživatele

Nevím jestli je to změnou režie, kterou Jackie přenechal Stanleymu Tongovi, ale třetí díl mi přišel takový svěží, s novým nábojem a mnohem drsnější akcí. Oproti dvojce, která je dle mého názoru jen slabším bratříčkem jedničky, má trojka slušný scénář, padouchy těžkého kalibru, kteří nejsou už jen pro smích, a taky Michelle Yeoh, které to s Jackiem parádně funguje. ()

Reklama

MikO_NR_1909 

všechny recenze uživatele

Možno jediný Chanov film, popri ktorom pociťujem mierne podhodnotenie jeho bláznivého počinu. Zväčša ma len ťažko niečo zaujme väčšmi, skôr prostý opak. Kaskadérske kúsky sú zhutnené v akomsi koktejli odľahčenosti a svižnej akcie. Je to opäť raz uletené a nijak zvlášť zaujímavé akčné béčko, ale neberie sa ani trochu vážne a strieľa nápaditosťou voči bežným vzťahovým dišputám a pridáva ústrednej dvojici fakt maximálne prehnané nezrovnalosti nie z obývačkovej miestnosti, ale priamo počas odstráňovacej akcie drogového magnátu. Tá absurdnosť vanie zo všetkých strán. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Třetí díl pentalogie, tentokrát o tom, jak si co nejlépe objednat smaženou kočku s nudlemi. Původní Police Story to již mnoho nepřipomíná, ale především první polovina až do "rambičské akce v pralese" je i tak výtečná; pouze po svém. Byť se tady toho více vystřílí než vykope. A buďme upřímní; všichni chceme Jackieho v kontaktní kaskadérské akci plné hravé i napadité choreografie spíše než se zbraní. ()

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Výbušná jízda z pozápadnělého (a západně flákačského) Hong Kongu přes tradiční (a komunisticky disciplinovanou) Čínu a nebezpečnou (a komunisticky krutou Kambodžu) až do (rovněž pozápadnělé) muslimské Malajzie se povedla natolik, že bych se ji nebál označit za jeden z nejlepších akčních filmů vůbec. Na rozdíl od svých předchůdců trojka zahazuje kulturní bariéry a hodně se blíží klasické (osmdesátkové) hollywoodské škole, avšak nejde o žádnou chabou nápodobu - naopak se důmyslností akčních scén, rytmikou, choreografií i režisérskými nápady může hrdě postavit vedle toho nejlepšího, co v rámci žánru Američané kdy natočili a kaskadérskými kousky definuje úplně nový, téměř nedostižitelný level. Tleskám! ()

Galerie (58)

Zajímavosti (12)

  • Při natáčení finále s helikoptérou zastupoval režisér Stanley Tong Kena Tsanga. Přivodil si při tom zlomeninu holenní kosti. Při závěrečných titulcích můžeme vidět Tonga s berlemi. (SG-1)
  • Když se poprvé setká Panter se Chaibatem, hraje Chaibat hru "Streets of Rage". (SG-1)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno