Reklama

Reklama

Police Story 3

  • Hongkong Jing cha gu shi III: Chao ji jing cha (více)
Trailer

Nejlepší hongkongský policajt je vyslán do Číny s úkolem zneškodnit drogového magnáta. Aby se dostal až k němu, musí pomoci jeho bratrovi uprchnout z pracovního tábora, získat si jeho důvěru a proniknout tak do organizace. V celé akci mu pomáhá půvabná čínská agentka. Nešťastnou náhodou je ale jejich utajení prozrazeno. Z už tak dost nebezpečného úkolu se stává boj o život. (Vapet Production)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (123)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Zatím předstírej, že házíš granáty !! Říkám předstírej !!" - "Nerozuměla sem.." ;) Každý ze tří filmů série Police Story je ve své podstatě úplně jiný, všechny si drží svoji laťku kvality neskutečně vysoko.. Jackieho mám opravdu rád, ale v případě tohoto filmu neskutečně oceňuji přidělení parťačky v podobě Michelle Yeoh, která dodala Police Story na zajímavosti i a zejména na zábavnosti, protože obzvláště jejich vzájemné popichování, ačkoliv cítíme i značný respekt obou vůči tomu druhému, patří k ozdobám toho hongkongského snímku, který jednoduše ze všech tří kousků co do komediálnosti vítězí na celé čáře.. Je jisté, že Jackie je jen jeden, ale Michelle Yeoh se mu zde stala opravdu velmi rovnocenným spoluhráčem.. ()

KoRner 

všechny recenze uživatele

Tak toto bolo super! Vtipnosť, nápaditosť, bezchybná akcia. Michelle Yeoh je fakt super a k Jackiemu sa veľmi hodila. Dosť som sa nasmial na nedorozumeniach prameniacich z jeho úlohy tajného agenta. Mám výhrady len k snúbenici, čakal som len na to, kedy jej niekto rozkopne hlavu. "Najpomalšia" časť, ale možno kvôli tomu aj najlepšia. ()

Reklama

Sdoom 

všechny recenze uživatele

Nevím jestli je to změnou režie, kterou Jackie přenechal Stanleymu Tongovi, ale třetí díl mi přišel takový svěží, s novým nábojem a mnohem drsnější akcí. Oproti dvojce, která je dle mého názoru jen slabším bratříčkem jedničky, má trojka slušný scénář, padouchy těžkého kalibru, kteří nejsou už jen pro smích, a taky Michelle Yeoh, které to s Jackiem parádně funguje. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Příběh má název Superpolda. Tentokrát je to boj proti drogovému baronu se jménem Chaibat. Příběh se nám na začátku přesune z Honk - Kongu do Číny. Kevin " Ka Koi " Chan ( Jackie Chan ) zde " vyfasuje " parťáka " , z čínské policie,ženu se jménem Jang. Musel jsem se smát, když Jackie Chan v Číně vtipkuje na téma Zakázané město a chce si tam udělat výlet. To se mu však povede až v roce 2009. - odkaz - Jo a v Číně se Coca - cole říká Lady Luck. Do filmu se vrátil humor, který ve dvojce chyběl. Zase se zde docela cestuje - Čína, Hong - Kong, Thajsko, Kambodža, Malajsie a hodně se střílí a to opravdu hodně. Je tu spousta střelných zbraní a dokonce přijede i tank. První film byl o skle, druhý o ohni a třetí je o střílení. Závěrečné titulky opět nabídnou nepovedené a nebezpečné kaskadérské kousky. ()

GeusX 

všechny recenze uživatele

Parádní akční jízda pro fanoušky hongkongských filmů osmdesátých a devadesátých let. Mix zbraní, bojových umění, kaskadérských kousků i komedie (přijatelné i pro neAsiata). Tygřice Michelle Yeoh má stále vrcholnou formu jako Red Force. Není to nejakčnější film, není to přehlídka nejlepšího Jackieho kungfu artu, ale přesto je to pro fandy výtečné pokoukáníčko. I v roce 2013, což si zasluhuje přidat hvězdu... 90% (tv, dabing) ()

Galerie (58)

Zajímavosti (12)

  • Pvní honkongský film Jackie Chana se synchronizovaným zvukem (zvuk se nahrává přímo při natáčení filmu). (Rominator)
  • Při natáčení scény, kde hlavní hrdina visí na straně vagónu, byl Jackie Chan zasažen boční stranou helikoptéry. (SG-1)

Reklama

Reklama