Reklama

Reklama

Police Story 3

  • Hongkong Jing cha gu shi III: Chao ji jing cha (více)
Trailer

Nejlepší hongkongský policajt je vyslán do Číny s úkolem zneškodnit drogového magnáta. Aby se dostal až k němu, musí pomoci jeho bratrovi uprchnout z pracovního tábora, získat si jeho důvěru a proniknout tak do organizace. V celé akci mu pomáhá půvabná čínská agentka. Nešťastnou náhodou je ale jejich utajení prozrazeno. Z už tak dost nebezpečného úkolu se stává boj o život. (Vapet Production)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (123)

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Ka-Kui Chan(v českom preklade Kevin) prvýkrát opúšťa Hong Kong aby mohol pomáhať čínskej polícií. Pomáhať mu bude Hua v podaní Michelle Yeoh. Títo dvaja tvoria super dvojku policajtov v prestrojení a posúvajú sa od jednej akčnej scény k druhej. Ale mne to tam nestačilo. Chýbala mi tam nejaká tá "bezprostrednosť", ktorá bola v prvej časti. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Přestřelená a taky podstatně víc střílející než "bojově umělecká" akční komedie, kde si s pracovním zařazením hlavního hrdiny už opravdu nikdo hlavu neláme. Divák se naštěstí může sám lámat smíchy nad pošťuchováním Jackieho Chana s Michelle Yeoh, která je ústřední postavě série zcela rovnocennou partnerkou. Nápaditost akčních scén a jejich pološílené provedení také třetí Police Story zdobí, takže asi takhle - buď přistoupíte na styl Jackieho Chana a hongkongské filmové školy, nebo ztratíte a protrpíte přes hodinu a půl života. Já patřím do té první skupiny, takže nemám problém jít do červeného. Jelikož mi ale ke zbytku docela zásadně neseděly kratičké vsuvky temného rázu (obvykle mafiánské účtování), byla by osmdesátka přece jen krapet benevolentní. Sedmdesátka to jistí. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Přesně ta akční krimi, na kterou mnozí z nás na počátku devadesátých let tak rádi koukali. Bouraj tu auta, mlátěj se tu lidi, vybuchuje všechno možné, na jedoucím vlaku se přeskakuje z vagónu na vagón, střílí se tu z kdečeho (od pušek, přes kulomety až po panceřové pěsti), jen tu jen jeden malý rozdíl - hlavním hrdinou tu není nabouchaný, drsný svalovec Arnold, Sylvester, Dolph, Jean-Claude nebo Steven, ale malý, nervózní a roztěkaný týpek jakoby od vás ze sousedství. Líbilo se mi to mnohem více než dvojka, je tu ještě méně humoru (ale když už na něj dojde, stojí za to), více akce, vynikající Jackie Chan (dokonce tady hraje), ale ještě mnohem lepší Michelle Yeoh, ta co tady předvádí, to se jen tak nevidí. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Jackieho fakt nemusím (píšu to taky všude furt dokola), ale Police Story 1 - "4" mám moc rád. Každej díl má něco do sebe a všechny jsou fakt superakční pecky. A dokonce i ten humor je výbornej. Díl od dílu však humoru ubívá a film se stává temnější až vygraduje v nejlepší, ale také nejtemnější New Police Story (2004). Tady trojka opět super, ve všech ohledech, potěšila perfektní Michelle Yeoh, choreografie akčních scén špičková, občas dosti temné scény, Jackie už je takový klidnější-umírněnější, nepůsobí už jako pubertální fracek ... prostě parádní jízda. Při návštěvě Jackieho "rodinky" jsem se fakt válel smíchy ... paráda!! ()

Cracker 

všechny recenze uživatele

Od prvých dvoch častí sa mi zdal film príliš odlišný, až po skuknutí som si uvedomil že Jackie prenechal režisérske kreslo v rukách Tonga. No, nakoniec si aj tretie pokračovanie zachovalo veľmi solídnu porciu akcie a humoru, na akú sme v tejto sérii zvyknutí. Chýbal mi však presvedčivejší soundtrack... ()

Galerie (58)

Zajímavosti (12)

  • Pro závěrečnou scénu se musela Michelle Yeoh naučit ovládat motokrosovou motorku. Týden před natáčením scény začal její kurz, který společně s ní absolvoval také Stanley Tong, který ji chtěl jako bývalý kaskadér dodat více jistoty. Navzdory pečlivému nácviku se Yeoh během natáčení závěrečné scény zranila, když se při pádu motorky uhodila do nohy o řídítka. Otřela však slzy, upravila make-up a přes obavy režiséry scénu na druhý pokus úspěšně zvládla. (Vavča)
  • Soundtrack obsahujúci alternatívny rock a hip hop sa na trhu objavil 30. júla 1992 pod hlavičkou Interscope Records a vyšplhal sa na 133. miesto v rebríčku Billboard 200. (Peter-1307)

Reklama

Reklama