Reklama

Reklama

Police Story 3

  • Hongkong Jing cha gu shi III: Chao ji jing cha (více)
Trailer

Nejlepší hongkongský policajt je vyslán do Číny s úkolem zneškodnit drogového magnáta. Aby se dostal až k němu, musí pomoci jeho bratrovi uprchnout z pracovního tábora, získat si jeho důvěru a proniknout tak do organizace. V celé akci mu pomáhá půvabná čínská agentka. Nešťastnou náhodou je ale jejich utajení prozrazeno. Z už tak dost nebezpečného úkolu se stává boj o život. (Vapet Production)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (123)

Snake.Charmer 

všechny recenze uživatele

Tak trochu jiná Police Story. Víc se tu střílí, vybuchuje, akce je mnohdy velkolepější (helikoptéra). Film je celkově trochu vážnější (i když vtip rozhodně nechybí) a nemá tolik nadhledu jako předchozí dva díly. Na druhou stranu je tu agentka Michelle Yeoh, která Jackieho skvěle doplňuje a kope jí to taky skvěle. A jako vždy můžeme v závěrečných titulcích, s pusou otevřenou dokořán, obdivovat neskutečné kaskadérské kousky, které jsou mnohdy opravdu na hraně. ()

Rozjimatel 

všechny recenze uživatele

2,5  Trojka zaplávala do ešte komickejších vôd, kde je Jackie Chan ako doma. Niektoré pasáže boli veľmi vtipné, napríklad tá po príchode do komunistickej Číny, kde sa Kevin (Jackie Chan) snaží zapôsobiť na čínsku agentku. Jej postava zahraná výbornou Michelle Yeoh bol veľmi dobrý nápad tvorcov, konfrontácia týchto dvoch hlavných postav je to najlepšie, čo film ponúka. Žiaľ, celkový dojem znižujú klasické neduhy, ako komicky prehnané gestikulovanie, hlúpe opičky a šaškovanie, trápne pokusy o vtip. Akcia je ešte premakanejšia, až megalomanská, je to samá streľba, samé výbuchy. Hudba sa trochu zlepšila, miesto úsmevne nepasujúcej 80-kovej disko hudby tu je rockovejšia hudba, vhodnejšia do akčného filmu. ()

Reklama

SeBig 

všechny recenze uživatele

Celej film mě nehorázně bavilo sledovat a doufat, že tajnýho Jackieho ty grázlové neodhalej a že měl v tom filmu několikrát na mále. Soubojů bylo tak akorát, příběh mě bavil až do konce (SPOIL: pak když se Jackie odhalil, tak to trošku zmirnilo napětí, ale to už bylo ke konci takže alright) Smekal jsem a taky mi dost tlouklo srdce, když vysel na žebříku z toho vrtulniku to bylo fakt neuvěřitelný... když vim že si tohle Jackie dělal všechno sám a né kaskadéři, je to o to víc libovější prostě.. Bomba třetí díl. ()

Joker Punx 

všechny recenze uživatele

Další díl ze série Police Story. Tentokrát v režii Stanleyho Tonga. Ve trojce jsou nové postavy, což se mi dost líbilo. Michelle Yeoh v roli policajtky Jessicy Yang a parťačky Jackieho Chana, se mi moc líbila. S Jackiem tvoří dobrou dvojku. Wah Yuen v roli záporáka Pantera nemá chybu, to byl magor a zároveň působil vtipně :D U toho jsem se nasmál, hlavně jak ho daboval dabér a herec Zdeněk Bureš, to byla prdel. Líbilo se mi moc že ve trojce jako v předešlých dílech namlouval Jackieho Chana zase dabér Aleš Zbořil. Podle mě to byl nejlepší dabér a český hlas Jackieho Chana :) Perfektně se k němu hodil. Škoda že ho daboval jenom v týhle sérii a pak ještě v jednom filmu - Městský lovec (1993). Trojka má opět výbornej děj, akční scény jsou skvěle udělaný, zase se mi líbilo že do trojky dali tolik scén kde to vybuchuje, to na těhlech starých HK filmů miluju. Souboje opět dobrý. Závěrečná scéna kdy se Jackie Chan drží žebříku co visí z vrtulníku a zároveň letí ve vzduchu je prostě famózní, to muselo mít koule a odvahu jít do takový akce, Jackie Chan umí prostě vždy ve filmu mile překvapit. Trojka je opět skvělá a vůbec nedělá ostudu předchozím dílům. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Nelze neocenit starou dobrou kaskadéřinu a opět se u závěrečných titulků nepodivit, co všechno museli hongkongští kaskadéři a herci přetrpět. A nejspíš za zlomek mzdy, kterou dostávají zhýčkaní holywůdi. Jenže co naplat, story o infiltraci zločinecké organizace, je dnes nejen v rámci tohoto žánru, velmi vyčpělá. Přidanou hodnotou mohl být humor, ale ten "fackovací", mi s (mými) přibývajícími roky, tak nějak zevšedněl. Aspoň v tomto podání. Co ovšem oceňuji a vlastně to byl hlavní důvod, proč jsem tento film zhlédl, je Michelle Yeoh. Líbí se mi i teď, jako důchodkyně, natož... před třiceti lety. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (12)

  • Při natáčení scény, kde hlavní hrdina visí na straně vagónu, byl Jackie Chan zasažen boční stranou helikoptéry. (SG-1)
  • Pvní honkongský film Jackie Chana se synchronizovaným zvukem (zvuk se nahrává přímo při natáčení filmu). (Rominator)

Reklama

Reklama