Reklama

Reklama

Police Story 3

  • Hongkong Jing cha gu shi III: Chao ji jing cha (více)
Trailer

Nejlepší hongkongský policajt je vyslán do Číny s úkolem zneškodnit drogového magnáta. Aby se dostal až k němu, musí pomoci jeho bratrovi uprchnout z pracovního tábora, získat si jeho důvěru a proniknout tak do organizace. V celé akci mu pomáhá půvabná čínská agentka. Nešťastnou náhodou je ale jejich utajení prozrazeno. Z už tak dost nebezpečného úkolu se stává boj o život. (Vapet Production)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (123)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Pro mě nejpříjemnější a nejzábavnější Police Story. Konec není tak šílený jako v prvním díle, ale má své kouzlo a popravdě, vždycky mi vedle Chana chyběl někdo, jako Michelle Yeoh, která se konečně objevila a vystřelila potenciál filmu do nebe. Její špičkování s Jackiem nemá chybu (to je moje sestra....:-)) a po celý film mi tohle duo přišlo bezchybné. Příběh a vše okolo je hodně HK a naštěstí si na nic nehraje, takže se to dá vcelku rozdýchat. Přesto mi přijde, že celá Police Story série je na čsfd velmi přeceňovaná, stejně jako hodně dalších HongKongských filmů... Tentokrát jsem však konečně odcházel spokojen. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Nechtěl bych být doktorem Jackieho Chana (měl by vrátit atestaci, když něčemu takovému přihlíží), ani dělat mu dvojníka, pokud si tedy kaskadéra vůbec vyžádá. Jinak ale opět výtečná akce té nejvynalézavější hongkongské školy.. Chan s lehkostí překonává kaskadérské překážky i infantilní scénář, rozdává rány a ve výborně zvládnuté choreografii nechává vzpomenout na staré dobré (akční) časy!! Michelle Yeoh přínosem.. ()

Reklama

Gemini 

všechny recenze uživatele

Přestřelená a taky podstatně víc střílející než "bojově umělecká" akční komedie, kde si s pracovním zařazením hlavního hrdiny už opravdu nikdo hlavu neláme. Divák se naštěstí může sám lámat smíchy nad pošťuchováním Jackieho Chana s Michelle Yeoh, která je ústřední postavě série zcela rovnocennou partnerkou. Nápaditost akčních scén a jejich pološílené provedení také třetí Police Story zdobí, takže asi takhle - buď přistoupíte na styl Jackieho Chana a hongkongské filmové školy, nebo ztratíte a protrpíte přes hodinu a půl života. Já patřím do té první skupiny, takže nemám problém jít do červeného. Jelikož mi ale ke zbytku docela zásadně neseděly kratičké vsuvky temného rázu (obvykle mafiánské účtování), byla by osmdesátka přece jen krapet benevolentní. Sedmdesátka to jistí. ()

kitano 

všechny recenze uživatele

Ten najakcnejsi a zaroven najsviznejsie natoceny diel z celej trilogie. Podkial u predchadzajucich dielov si bolo treba na akciu obcas pockat, sem vam neda vydychnut. To je umocnene faktom, ze vedla Jackieho tu hra aj dalsia akcna superhviezda - Michelle Yeoh, a poviem vam, ze svojou rychlostou, ladnostou a kaskaderskymi kuskami obcas zatieni aj Jackieho. Proste FANTAZIA. V mojich ociach je Police story ta najlepsia akcna seria vobec. (10/10) ()

Cracker 

všechny recenze uživatele

Od prvých dvoch častí sa mi zdal film príliš odlišný, až po skuknutí som si uvedomil že Jackie prenechal režisérske kreslo v rukách Tonga. No, nakoniec si aj tretie pokračovanie zachovalo veľmi solídnu porciu akcie a humoru, na akú sme v tejto sérii zvyknutí. Chýbal mi však presvedčivejší soundtrack... ()

Galerie (58)

Zajímavosti (12)

  • Soundtrack obsahujúci alternatívny rock a hip hop sa na trhu objavil 30. júla 1992 pod hlavičkou Interscope Records a vyšplhal sa na 133. miesto v rebríčku Billboard 200. (Peter-1307)
  • Při natáčení scény, kde hlavní hrdina visí na straně vagónu, byl Jackie Chan zasažen boční stranou helikoptéry. (SG-1)

Reklama

Reklama