Reklama

Reklama

Police Story 3

  • Hongkong Jing cha gu shi III: Chao ji jing cha (více)
Trailer

Nejlepší hongkongský policajt je vyslán do Číny s úkolem zneškodnit drogového magnáta. Aby se dostal až k němu, musí pomoci jeho bratrovi uprchnout z pracovního tábora, získat si jeho důvěru a proniknout tak do organizace. V celé akci mu pomáhá půvabná čínská agentka. Nešťastnou náhodou je ale jejich utajení prozrazeno. Z už tak dost nebezpečného úkolu se stává boj o život. (Vapet Production)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (122)

Snake.Charmer 

všechny recenze uživatele

Tak trochu jiná Police Story. Víc se tu střílí, vybuchuje, akce je mnohdy velkolepější (helikoptéra). Film je celkově trochu vážnější (i když vtip rozhodně nechybí) a nemá tolik nadhledu jako předchozí dva díly. Na druhou stranu je tu agentka Michelle Yeoh, která Jackieho skvěle doplňuje a kope jí to taky skvěle. A jako vždy můžeme v závěrečných titulcích, s pusou otevřenou dokořán, obdivovat neskutečné kaskadérské kousky, které jsou mnohdy opravdu na hraně. ()

GeusX 

všechny recenze uživatele

Parádní akční jízda pro fanoušky hongkongských filmů osmdesátých a devadesátých let. Mix zbraní, bojových umění, kaskadérských kousků i komedie (přijatelné i pro neAsiata). Tygřice Michelle Yeoh má stále vrcholnou formu jako Red Force. Není to nejakčnější film, není to přehlídka nejlepšího Jackieho kungfu artu, ale přesto je to pro fandy výtečné pokoukáníčko. I v roce 2013, což si zasluhuje přidat hvězdu... 90% (tv, dabing) ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Oproti prvnímu dílu určitě akčnější ale pořád existuje mnoho lepších Chanovek. O příběh moc nejde a je opět velice jednoduchý. Největší problém filmu je v pomalém rozjezdu, kdy se na akci čeká poměrně dlouho. Později se to už sice začne rozjíždět ale pořád to není ono a mezi jednotlivými akčními scénami je jen nudná vata, ve které se nás občas pokoušejí herci rozesmát. Akční sekvence jsou povedené ale občas je vidět, že se tvůrci snaží kopírovat hollywoodské trháky (při jedné z přestřelek si nelze nevzpomenout na Predátora). Na druhou stranu konečná sekvence s helikoptérou a vlakem je dokonalou směsící skvělé choreografie a neuvěřitelných kaskadérských kousků. ()

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Je vidět, že se u tohoto pokračování chopil režie někdo jiný. Je to umírněné velice, ale to mi sedlo neskutečně do noty. Vytvořilo se duo Jackie a Michelle, není tu tolik monstrózních rvaček, ale je tu jedna obrovská přestřelka s mohutnými výbuchy. Rozhodně mě to pobavilo i trochu více než první dva díly, jelikož to má lepší scénář, který mi sedl do noty. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Nelze neocenit starou dobrou kaskadéřinu a opět se u závěrečných titulků nepodivit, co všechno museli hongkongští kaskadéři a herci přetrpět. A nejspíš za zlomek mzdy, kterou dostávají zhýčkaní holywůdi. Jenže co naplat, story o infiltraci zločinecké organizace, je dnes nejen v rámci tohoto žánru, velmi vyčpělá. Přidanou hodnotou mohl být humor, ale ten "fackovací", mi s (mými) přibývajícími roky, tak nějak zevšedněl. Aspoň v tomto podání. Co ovšem oceňuji a vlastně to byl hlavní důvod, proč jsem tento film zhlédl, je Michelle Yeoh. Líbí se mi i teď, jako důchodkyně, natož... před třiceti lety. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (12)

  • Pvní honkongský film Jackie Chana se synchronizovaným zvukem (zvuk se nahrává přímo při natáčení filmu). (Rominator)
  • Soundtrack obsahujúci alternatívny rock a hip hop sa na trhu objavil 30. júla 1992 pod hlavičkou Interscope Records a vyšplhal sa na 133. miesto v rebríčku Billboard 200. (Peter-1307)
  • Při natáčení finále s helikoptérou zastupoval režisér Stanley Tong Kena Tsanga. Přivodil si při tom zlomeninu holenní kosti. Při závěrečných titulcích můžeme vidět Tonga s berlemi. (SG-1)

Reklama

Reklama