Reklama

Reklama

První rána

  • Česko Jackie Chan: První rána (více)
Trailer

Obsahy(1)

Jackie Chan hraje dobrosrdečného hongkongského policajta, který sleduje jistou tajuplnou ženu na cestě na Ukrajinu. Tento úkol se záhy změní na nepředstavitelné dobrodružství, které se točí kolem bezcitného ruského vojenského obchodníka, ukradené jaderné rakety a v neposlední řadě i okolo budoucnosti lidstva. Čiperný policista zpočátku vůbec netuší, o co v této ďábelsky komplikované hře jde... (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (136)

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Ač to patří do série Police Story, tak snímek v první půlce dost připomíná bondovky a nezapomene to i zmínit. Jackie se z HK podívá na Ukrajinu, čeká ho zběsilá jízda na snowboardu, dostane se i do Austrálie, zaplave si ze žraloky atd. Vzhledem k tomu, že jsem nic nečekal mě snímek příjemně překvapil. Chan zde je ještě ve vynikající fyzické formě, choreografie je většinou vtipná a nápaditá (obvzláště podvodní kung-fu je lepší než zpomalené "bullet-timy") a především to má slušné tempo, ve kterém zapadnou i některé chyby. Slušný rozpočet je vidět a v neposlední řadě to je i docela krátké, takže film nezačne ani nudit. ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Skvělý Jackie!!! Velmi poutavá choreografie, to se musí nechat. Příběh nijak zvlášť neoslovil, ale vše nahradily Jackieho stunt kousky. Na snowboardu, v akváriu, akce se žebříkem, zkrátka vše! Takhle máme Jackieho nejradši :) A navíc bylo vidět, že ztrávil také pár dní v posilovně, docela namakanej kluk jeden :) ()

Reklama

anais 

všechny recenze uživatele

Klasický Jackie. Tenhle film se až neskutečně blíží bondovkám. Jackie projezdí kus světa - od zasněžených horských vrcholků až po slanou mořskou vodu. Jenže co naplat, současně patří k těm méně výrazným filmům v jeho kariéře, o nichž se nic moc napsat nedá. Jackie kope, skáče, využívá nejrůznější předměty k sebeobraně - prostě jackie tak jak ho mám/e rádi. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Videný americký zostrih. Bohužiaľ k tomu čínskemu sa akosi neviem dostať. Jackie Chan a jeho prvý úder je voľné pokračovanie trilógie Police story. Tong sa vrátil k réžií a servíruje nám špionážnu klasiku. Rôzne lokácie a akčné scény (hlavne tá na konci v akváriu) sú zase raz premyslené, dynamické a zábavné. Dokonca aj ten príbeh nepôsobí, ako keby tvorcovia nevarili z vody a má tým pádom niekoľko príjemných momentov. Lenže minimálne v tomto zostrihu je viditeľná neschopnosť vytvoriť zmysluplný charakter. Vzájomné interakcie fungujú, ale tentoraz bez toho wow efektu. A z odstupom času to v mnohom zostarlo a pôsobí to dnes smiešne ( Ak sa nehýbeš, žraloky na teba nezaútočia). Pre mňa o kúsoček lepšie, ako priemerná druhá časť. ()

Icefist 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších Jackieho filmů. V roli policajta nás provede Ukrajinou či Austrálií. Jako tradičně můžeme očekávat svižnou akci v kombinaci s mírnou dávkou humoru. Stopáž je poměrně krátká, takže nuda určitě nehrozí. Ano, najdou se nelogičnosti a chyby (z voleje mě napadá suché a upravené Jackieho tričko po vyběhnutí z akvária na konci), ale i přesto dávám 80 %. Oblíbená část- akce s žebříkem ()

Galerie (45)

Zajímavosti (12)

  • Annie Wu nevedela v čase nakrúcania hovoriť kantonskou čínštinou (v tej dobe sa ju len učila), preto boli všetky scény natočené s mandarínskou čínštinou. (Peter-1307)
  • Celosvětová premiéra proběhla 10. února 1996 v Hongkongu. (Varan)
  • Při závěrečné scéně v obřím akváriu se inspektor Chan Ka Kui (Jackie Chan) úplně promočený snaží dostat ven. Když se mu to podaří a vyběhne ven, je ale v dalším střihu úplně suchý. (Jizni Tlapa)

Reklama

Reklama