Reklama

Reklama

První rána

  • Česko Jackie Chan: První rána (více)
Trailer

Obsahy(1)

Jackie Chan hraje dobrosrdečného hongkongského policajta, který sleduje jistou tajuplnou ženu na cestě na Ukrajinu. Tento úkol se záhy změní na nepředstavitelné dobrodružství, které se točí kolem bezcitného ruského vojenského obchodníka, ukradené jaderné rakety a v neposlední řadě i okolo budoucnosti lidstva. Čiperný policista zpočátku vůbec netuší, o co v této ďábelsky komplikované hře jde... (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (135)

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

975. hodnocený film: Jackie Chan tentokrát řeší dilema: Kdo že je na té správné straně a zda pomáhá dobrým či zlým lidem? Určitě můžu tenhle snímek jenom doporučit. Dnes jsou sice kung-fu filmy již dávnou minulostí, ale na druhou stranu i milou vzpomínkou. Tenkrát se tyhle filmy pašovaly a každej je hltal. I já je miloval. Mezi jejich nejznámnějšího zělesňujícího bojovníka jistě patří Jackie Chan, který září se svým vtipem, akcí i bojovými kousky. 4* znamenají, že film je báječně vymyšlen a že jej mohu dále jen doporučit. Tentokrát však nezvítězila ani forma nad obsahem, nýbrž Jackie nad rozumem filmu. 4* ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Skvělý Jackie!!! Velmi poutavá choreografie, to se musí nechat. Příběh nijak zvlášť neoslovil, ale vše nahradily Jackieho stunt kousky. Na snowboardu, v akváriu, akce se žebříkem, zkrátka vše! Takhle máme Jackieho nejradši :) A navíc bylo vidět, že ztrávil také pár dní v posilovně, docela namakanej kluk jeden :) ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Na Jackieho Chana slabej pokus. Jeho filmy se vždycky vyznačujou skvělou choreografií soubojů a tu a tam vtipnou vložkou, která film odlehčí, ale tady se to nějak nedaří. Akce je velice slabá, děj podprůměrný a nezáživný a Chan nudnej. Je velká škoda, že tady nebyl skoro vůbec využitej potenciál, kterej v sobě má Chan. Jemu stačí jen prostor v soubojích aby dokázal i podprůměrný film vytáhnout víš, ale tady se mu moc prostoru nedostává, ale i tak za 3 ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Parádní Chanovka která má tak monumentální akční sekvenci na sněhu že rozum zůstává stát(A pro fanoušky akce nejenom rozum). Chan dokonale kašle na fyzikální zákony, a tady to je fakt vidět. Skákání na helikoptérách, skákání přes stromy. No prostě paráda. Jen ten humor je docela v pozadí. A zavěrečná scéna v akvaduktu? No nemám slov. Navíc Chan je parádní sympaťák. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Viděna kratší Americká verze. Jackie si tu zahrál na Jamese Bonda a musím říct, že tahle poloha mu docela sedla. Infantilního humoru je tu naštěstí jenom minimum a prim hraje akce. Úvodní sekvence je každopádně skvělá škoda, že nejlepší v celém filmu. Ne že by to potom bylo špatné, ale místy to přeci jenom trochu drhne i když díky krátké délce není moc příležitost se nudit. Mám s Jackiem jiný top kousky, ale tomuhle nechci křivdit, protože na repete jsem se bavil víc než slušně.65% ()

Galerie (45)

Zajímavosti (12)

  • Drvivá väčšina áut použitá vo filme pochádza z tovární Mitsubishi Motors Company, či už typy Diamant, Galant a Lancer. Na konci sú videť aj GTO Twin Turbo convertible (3000GT VR-4 Spyder). Taktiež je tu zopár vozidiel Hyundai, z ktorých niektoré boli vyrobené v závodoch Mitsubishi. (Peter-1307)
  • Celosvětová premiéra proběhla 10. února 1996 v Hongkongu. (Varan)
  • Film je volným pokračováním série Police Story. (CrypzzXD)

Reklama

Reklama