Reklama

Reklama

První rána

  • Česko Jackie Chan: První rána (více)
Trailer

Obsahy(1)

Jackie Chan hraje dobrosrdečného hongkongského policajta, který sleduje jistou tajuplnou ženu na cestě na Ukrajinu. Tento úkol se záhy změní na nepředstavitelné dobrodružství, které se točí kolem bezcitného ruského vojenského obchodníka, ukradené jaderné rakety a v neposlední řadě i okolo budoucnosti lidstva. Čiperný policista zpočátku vůbec netuší, o co v této ďábelsky komplikované hře jde... (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (136)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Takhle nějak by to dopadlo, kdyby konkurz na nového Bonda počátkem devadesátých let nevyhrál Brosnan, ale Jaskie Chan. Jenže když budu chtít bondovku, kouknu se raději na opravdového Bonda. Od Chana čekám něco úplně jiného. Pár humorných kousků tu je, ale čekat na první pořádnou rvačku celých 50 minut? Trochu zklamání. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Rek jsem si, Jackie Chan, na to mrknu, to bude pekna komedie, jenze omyl, tohle komedie neni, tohle se tvari jako seriozni akcni kriminalka a tudiz do toho Jackie vubec nezapad, on se proste neumi tvarit vazne, takze i kdyz dej okolo je misty drsnej, tak tam jak posuk pobiha a tvari se jak debilek. Ani bitek tu moc neni, dost jsem se nudil, ale nakonec ty 3* dam. ()

Reklama

cab 

všechny recenze uživatele

Pri sledovani teto mezinarodne pojate akcicky od asijske ikony (Jackie Chan) jsem citil parodovani evropskeho Bonda. O chereografii, napaditosti a dobre forme vsech zusastnenych se zminim jen okrajove, protoze patri ke standardu honkongske tvorby. Dobra oddechovka, kterou uvita kazdy priznivec podobne ladenych filmu. 75% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jackie Chan je prostě šílenec, ale neskutečně mě pořád baví. Je zábavný a takové měly být i jeho filmy. Především v minulosti se zaměřil na to, aby diváky bavil. Tohle je ryzí ukázka, kde je navíc ještě to ruské prostředí a následně i australské, kam ani v jednom případě nezapadá, ale o to zajímavější pak jednotlivé konfrontace jsou. ()

gumbo 

všechny recenze uživatele

Taková slabší Chanovka. Souboje a gymnastické výkony jako vždy na jedničku, ale ten zbytek je příšerně odfláknutý. Děj prakticky nulový, jen takové prapodivné spojovačky mezi souboji a honičkami. O dialozích se tu snad ani mluvit nedá :). Pokud chcete jen vypnout mozek a valit oči nad tím, jak se dají použít štafle nebo jak se dá balancovat na římse, je toto ideální volba. 55% ()

Galerie (45)

Zajímavosti (12)

  • Ve scéně, která se má odehrávat v zasněženém Rusku, jsou na sjezdovce azbukou psané napisy „Uwaga“. To ale v ruštině nic neznamená. Je to polsky „Pozor“. Rusky by to správně bylo „Внимание“. (prudus)
  • Celosvětová premiéra proběhla 10. února 1996 v Hongkongu. (Varan)
  • Drvivá väčšina áut použitá vo filme pochádza z tovární Mitsubishi Motors Company, či už typy Diamant, Galant a Lancer. Na konci sú videť aj GTO Twin Turbo convertible (3000GT VR-4 Spyder). Taktiež je tu zopár vozidiel Hyundai, z ktorých niektoré boli vyrobené v závodoch Mitsubishi. (Peter-1307)

Reklama

Reklama