Reklama

Reklama

První rána

  • Česko Jackie Chan: První rána (více)
Trailer

Obsahy(1)

Jackie Chan hraje dobrosrdečného hongkongského policajta, který sleduje jistou tajuplnou ženu na cestě na Ukrajinu. Tento úkol se záhy změní na nepředstavitelné dobrodružství, které se točí kolem bezcitného ruského vojenského obchodníka, ukradené jaderné rakety a v neposlední řadě i okolo budoucnosti lidstva. Čiperný policista zpočátku vůbec netuší, o co v této ďábelsky komplikované hře jde... (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (136)

choze 

všechny recenze uživatele

Už ve třetím POLICE STORY si Jackie udělal výlet do Číny a tentokrát to vezme přes Ukrajinu až do Austrálie. Inspirace bondovkami, které rok předtím znovu nakoplo ZLATÉ OKO, je zjevná a přiznaná a ne, že by si Jackieho fanoušek opět nepřišel na svoje - Jackie proskakuje žebříky, kungfuje pod vodou a metá kotrmelce na chůdách - ale ve výsledku je to průměr a nejslabší díl série. ()

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Jackie ma nesmiernny pohybovy talent a je v podstate aj dobrym komikom. Akonahle je vsak obsadeny do seriozne tvariaceho sa filmu, je to bieda. A ked sa este k tomu prida fakt, ze ten film sa skutocne len tvari byt seriozny, vysledok je tu. Okrem dvoch troch v celku zaujimavych scen a jednej skvelej rebrikovej sceny tento film nema co ponuknut. Jackie to jednoducho vie lepsie. ()

Reklama

gumbo 

všechny recenze uživatele

Taková slabší Chanovka. Souboje a gymnastické výkony jako vždy na jedničku, ale ten zbytek je příšerně odfláknutý. Děj prakticky nulový, jen takové prapodivné spojovačky mezi souboji a honičkami. O dialozích se tu snad ani mluvit nedá :). Pokud chcete jen vypnout mozek a valit oči nad tím, jak se dají použít štafle nebo jak se dá balancovat na římse, je toto ideální volba. 55% ()

lakikaki 

všechny recenze uživatele

Filmy s Jackie Chanom som mal vždy rád (narozdiel od filmov so Seagalom alebo Van Dammeom), First Strike je klasický Jackie Chanovský film. Ako najlepšiu scénu hodnotím bitku pod vodou, to bol naozaj úctyhodný výkon Jackieho. Tiež nepochopím, ako Jackie mohol súhlasiť s tým plávaním v ľadovom jazere a doteraz mám pred očami scénu, keď vyliezol z vody... Ten chlapík je proste úžasný. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Na Jackieho Chana slabej pokus. Jeho filmy se vždycky vyznačujou skvělou choreografií soubojů a tu a tam vtipnou vložkou, která film odlehčí, ale tady se to nějak nedaří. Akce je velice slabá, děj podprůměrný a nezáživný a Chan nudnej. Je velká škoda, že tady nebyl skoro vůbec využitej potenciál, kterej v sobě má Chan. Jemu stačí jen prostor v soubojích aby dokázal i podprůměrný film vytáhnout víš, ale tady se mu moc prostoru nedostává, ale i tak za 3 ()

Galerie (45)

Zajímavosti (12)

  • Drvivá väčšina áut použitá vo filme pochádza z tovární Mitsubishi Motors Company, či už typy Diamant, Galant a Lancer. Na konci sú videť aj GTO Twin Turbo convertible (3000GT VR-4 Spyder). Taktiež je tu zopár vozidiel Hyundai, z ktorých niektoré boli vyrobené v závodoch Mitsubishi. (Peter-1307)
  • Existují dva sestřihy, ale zdroje se rozcházejí v délce: podle IMDB americký 88 minut a hongkongský 107 minut, podle Wikipedie americký 83 minut a hongkongský 110 minut. (Rominator)
  • Celosvětová premiéra proběhla 10. února 1996 v Hongkongu. (Varan)

Reklama

Reklama