Reklama

Reklama

Pojízdná kantýna

  • Hongkong Kuai can che (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Bratranci Thomas (Jackie Chan) a David (Biao Yuen) vlastní společně pojízdnou kantýnu. Poklidný život jim naruší setkání s krásnou Sylvií. Je to sice prostitutka, která lže a krade, jak jen to jde, ale srdce si nedá poroučet, oba jsou ze Sylvie úplně pobláznění. Sylvii ale hrozí velké nebezpečí. Je totiž dědičkou obrovského majetku, o který usiluje mafie. Naštěstí jsou tu Thomas a David, kteří ovládají bojová umění, a mohou ji tak před zločinci ochránit. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (83)

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Dvaja kungfácky predavači občerstvenia sa podujmú ochraňovať bláznivú ženskú prenasledovanú gangstermi. Vačšinu filmu zaberajú práve trampoty s tou ženštinou a viac či menej podarené pokusy o humor. Čo sa týka očakávanej akcie, tak až do záverečnej bitky sú to v podstate len občasné fackovačky, ale Jackie s Biaom našťastie pravidelne predvádzajú nejaké tie akrobatické kúsky pre pobavenie ( napr. keď Biao vyskočí z prvého poschodia a dopadne zadkom rovno na betón ) a je tu jeden pekný skok autom. naozajstná zábava sa však rozbehne až vo finále kde si to Jackie rozdá s krpatým búchačom Bennym Urquidezom a výsledkom jej jeden z najlepších zápasov v Jackieho kariére. Ani Biao sa nechce dať zahanbiť a tak metá saltá ako o život. Bizarným detailom je Sammove kučeravé háro, asi strčil hlavu do stroja na výrobu cukrovej vaty. ()

mortak 

všechny recenze uživatele

Lucky Stars tentokrát v Barceloně, ale jinak pořád podle stejného mustru. Takže hodina a čtvrt taková komedie s pár kopy do komparsu a, jak to u Lucky Stars zvykem, vtipy se točí okolo krasne ženy a touhy hrdinů se s ní něco začít. Závěrečná bitka Jackieho s Bennym a Hungovo sermovani jsou sice perfektní, ale čekat na ně tak dlouho, to si raději ten závěr sjedu na YouTube. Když mimo něj pobaví snad už jen product placement s babičkou za volantem... ()

Reklama

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Ďalší z radu Jackieho kung-fu komédii tento krát pod taktovkou Sammo Hung Kam-Bo. Nemôžem si pomôcť, ale zasadenie filmu na horúci juh európy mi hlavne spočiatku evokovalo komédie dua Spencer-Hill (vznikalo v zhruba rovnakej dobe). Príbeh je jednoduchučky (to nás netrápi) a slúži viacmenej ako omáčka ku komickým situáciam. Tých je tu celkom dosť vychádzajúcich predovšetkým zo starého známeho elementu: pekná žena a dvaja chlapi. K tomu je pridružená dejová linka v podobe packalského skorodetektíva Mobyho. Mňa moc táto komediálna časť nezobrala a viac som sledoval hodinky než film. Na môj vkus a tu opičárnami celkom šetrilo a hlavne stred filmu mi prišiel dosť prázdny. A aj keď sa to tvorcovia snažili na konci dohnať, dych im viac ako na tri hviezdičky nestačil. Ešte jedna vec ! Biao Yuen s tými popolníkmi na nose vyzerá ako informatici od nás zo školy (asi si začnem dávať pozor). ()

anais 

všechny recenze uživatele

Pitomoučký příběh o dvou kamarádech a jednom soukromém detektivovi, kteří musí ochránit krásnou dívku před zabijáky. Celé se to odehrává v Barceloně (pohlednicové záběry jsou všudypřítomné, hrdinové se motají dokola kolem těch nejvýznamnějších pamětihodností, osvěžující je z tohoto hlediska snad jen jedna scéna odehrávající se nahoře na rozestavěné Sagradě familia), a jak už to u některých Jackieho filmů bývá, nejlepší ze všeho je závěrečná bitka. To co je pře ní tentokrát není ani vtipné, ani potrhlé, je to jednoduše nudné (podobný pocit jsem měl z první Božské relikvie). Závěrečný souboj však mnohé vynahradí. Není příliš legrační, je míněn spíš vážně. Co se vztahu bojujících týče, Jackiemu se podařilo něco velmi podobného jako Bruce Leemu s Norrisem v Cestě draka. Vnímáme úctu, kterou k sobě ti dva mají, takže se nakonec ani nemusí zabít, jeden prostě ustoupí. Je to hezké. Ale na doporučení tohoto filmu to nestačí. ()

ivan_drago 

všechny recenze uživatele

Celým filmem se táhne atmosféra vosumdesátejch, hlavně na tý diskotéce, ty jejich hadry... Bomba... K mému milému překvapení film neoplývá jen dokonalou choreografií soubojů, které jsou navíc v celé své vážnosti, vtipné, ale i velmi slušnými dialogy, které mají hlavu a patu a jsou vtipné taktéž.... Té již zmíněné atmosféře také přidává syntetizátorová hudba... Příběh naprosto dostačuje ke zvolenému stylu a tématu filmu a naprosto nikoho nemůže urazit... ()

Galerie (40)

Zajímavosti (13)

  • Benny Urquidez a Keith Vitali se rozhodli ve Španělsku testovat své bojové umění s místními talenty černého pásku. (SG-1)
  • Dodávka, se kterou jezdí Jackie celý film je Mitsubishi L300 ročník 1984. Taxíky v honičce na konci jsou Peugeoty 504. (dawe82)

Reklama

Reklama