Reklama

Reklama

Pojízdná kantýna

  • Hongkong Kuai can che (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Bratranci Thomas (Jackie Chan) a David (Biao Yuen) vlastní společně pojízdnou kantýnu. Poklidný život jim naruší setkání s krásnou Sylvií. Je to sice prostitutka, která lže a krade, jak jen to jde, ale srdce si nedá poroučet, oba jsou ze Sylvie úplně pobláznění. Sylvii ale hrozí velké nebezpečí. Je totiž dědičkou obrovského majetku, o který usiluje mafie. Naštěstí jsou tu Thomas a David, kteří ovládají bojová umění, a mohou ji tak před zločinci ochránit. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (83)

Filmaris 

všechny recenze uživatele

Od samého začiatku po samý koniec to bola jednoducho zábava. Obľúbená trojica Jackie Chan, Yuen Biao a Sammo Hung v Hong Kongsko-Španielskej akčnej komédií. Skvelý a naozaj vtipný humor, úžasná chémia medzi našou hlavnou trojicou, perfektné bojové choreografie (hlavne tá záverečná) do toho kráska Lola Forner a neskutočne drsný Benny Urquidez. Dobrá zápletka o dedičstve v Španielskom prostredí obohatená humorom do toho akcia a bojové choreografie z toho spravili veľmi zábavný film. Jackie Chan a Benny Urquidez v tomto filme si dali fakt extrémnu nakladačku, na ktorú je radosť pozerať. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Další ze super řady akčních Chanovek. Opět jsem si užil v plné síle. Choreografie je výtečná a finální souboje nemají chybu. Chan a jeho spolukumpáni jsou výborní a i když by film možná trošičku potřeboval zkrátit tak vše naprosto funguje, akční scény, humor a prostě všechno. Těším se na další filmy. ()

Reklama

ivan_drago 

všechny recenze uživatele

Celým filmem se táhne atmosféra vosumdesátejch, hlavně na tý diskotéce, ty jejich hadry... Bomba... K mému milému překvapení film neoplývá jen dokonalou choreografií soubojů, které jsou navíc v celé své vážnosti, vtipné, ale i velmi slušnými dialogy, které mají hlavu a patu a jsou vtipné taktéž.... Té již zmíněné atmosféře také přidává syntetizátorová hudba... Příběh naprosto dostačuje ke zvolenému stylu a tématu filmu a naprosto nikoho nemůže urazit... ()

anderson 

všechny recenze uživatele

Réžia českého znenia (NOVA 1998) = +SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: DajTo! = 5.2.2013, réžia slovenského znenia (MARKÍZA 2012) = --- DER POWERMAN, tak pod týmto názvom som kedysi tento film videl a včera som si túto akčnú kung-fu smršť zopakoval vďaka VAPETu. Bez akejkoľvek nostalgie možem potvrdiť, že aj po rokoch šlape táto pecka vo vysokom tempe od začiatku dokonca. A podobne ako ostatní fanúšikovia adorujem najmä záverečnú polhoďku, v ktorej okrem ústrednej trojice rozpútajú "peklo" Benny "The Jet" Urquidez a Keith Vitali. No a mužské oko poteší aj španielska krásavica Lola Forner, ktorá je slovenským divákom známa (okrem klasickej Chanovky BOŽSKÁ RELIKVIA a.k.a. Die rechte Arm der Gotter) ako hviezda Trančíkovej rozprávky Mikola a Mikolko. (28.7.2009) ()

haj 

všechny recenze uživatele

Jackieho první film natáčený v Evropě, konkrétně v Barceloně. I obsazení je mezinárodní, v rolích záporáků se představí šampión v kickboxu Benny "The Jet" Urquidez a šampión v karate Keith Vitali. Právě souboj Jackieho s Urquidezem na zámku na konci filmu vyhrál v řadě anket o nejlepší JC souboj. Celkově film sice není tak nabit akčními scénami jako některé jiné JC filmy, ale ta závěrečná to všechno vynahradí. Kromě toho je ve filmu spousta humoru, který je ve většině případů velmi kvalitní a vyplňuje neakční části filmu, takže se divák rozhodně nenudí, samozřejmě pokud má rád Jackieho styl filmů. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (13)

  • Dodávka, se kterou jezdí Jackie celý film je Mitsubishi L300 ročník 1984. Taxíky v honičce na konci jsou Peugeoty 504. (dawe82)
  • Sammo Hung Kam-bo se rozhodl natočit film ve Španělsku, protože v domácím Hong Kongu by na sebe hlavní herci na ulicích kvůli své slávě strhávali příliš pozornosti okolí. Důvodem byl také fakt, že ve Španělsku bylo mnohem jednodušší dostat povolení pro natáčení ve městě. (Raztubyl)
  • Pojízdná filmová kantýna je upravená dodávka Mitsubishi Delica. Ve scéně skoku přes most je však nahrazena podobně vypadající Toyotou HiAce. (Raztubyl)

Reklama

Reklama