Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jimmy Tong (Jackie Chan) je jen obyčejný řidič taxíku, ale když se oblékne drahý smoking svého zaměstnavatele, hned se z něj stane neodolatelný muž. Tento exkluzivní oblek je ale jako dělaný pro situace plné problémů. Nového "tajného agenta" i jeho oslnující partnerku (Jennifer Love Hewitt) nečekaně vtáhne do nebezpečného světa mezinárodní špionáže. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (249)

listr 

všechny recenze uživatele

Podle mě to tak špatný film není, ale kdyby tam nebyl Jackie tak by to asi dopadlo ještě hůř. Největší chyba celého filmu je finální scéna, kdy se Jackie pokusí pozvat na rande tu kočku z galerie a k tomu mu pomáhá celá ulice agentů, no prostě blbost. Souboje jsou jako v jiných Jackieho filmech klasicky bláznivé, i když jich je pomálu- mě se nejvíce líbila ta první bitka s namakaným kurýrem. ()

Hashirama 

všechny recenze uživatele

Jackie v dalším ze svých průměrných hollywoodských angažmá, které si zřejmě vykázal jako dovolenou od krkolomných kaskadérských lumpačin. Strnulá režie s nulovou invencí především při akčních scénách bohužel zdatně degraduje Jackieho největší fyzické schopnosti, pohřbívá vše, o co se choreografie pokouší a zbavuje se přehlednosti i dynamiky v zájmu průměrné fyzické komedie. Ale scénář, byť jede podle té nejohranější a nejvágnější šablonky, dokáže zúročit Jackieho nepochybný komediální talent a předhodí pár scének, které posloužily jako plnokrevný podklad pro koláž nepovedených záběrů. Čím se ale Tuxedo může pochlubit, je bezesporu geniální casting, protože vybrat typově tak perfektně padnoucí herce do přednastavených archetypů, to je pomalu na Alberta za casting, díky čemuž buddy chemie mezi Jackiem a Jennifer zdárně drží tuhle školáckou wannabe špiónskou pohádku nad Waldou. ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

PROBOHA!!!!Ať už se Jackie vzpamatuje a přestane natáčet v americe kraviny jako je Tuxedo a vrátí se zpět ke své výborné asijské tvorbě.To,co kupí v USA,je jeden průser za druhým a tahle kravina to jen podtrhuje.Ach jo :-(.Trapná akce,trapný efekty,trapný příběh,trapná komika,naprosto antiherecký výkon(ostatně jako vždy) J.L.Hewitt,trapní(a to mě zklamalo nejvíc,protože to jsou jinak mí oblíbenci) Isaacs a Stormare.JSEM fanoušek Jackieho Chana,ale ještě pár takovýchto kousků a začnu tvrdit,že jsem BÝVAL fanoušek Jackieho Chana. ()

RadimFišer 

všechny recenze uživatele

Inovace, napětí, dokonalost. Imaginace. Mládí. Napětí, spokojenost a okuzlení. Toto mě zajalo. Četl jsem o tomto filmu nějakých 6 let nazpátek, když jsem byl ještě na základce směrem z Vranova a rozhodl jsem se, že ho musím vidět. Interiéry byli krásné až čarokrásné. Jenom to lezení na obrovskou nádrž byla nuda a hnus. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Scénář : Michael J. Wilson a Michael Leeson. Kamera : Stephen F. Windon. Hudba : Christophe Beck a John Debney. CHYBA VE FILMU - Když ze začátku filmu ujíždějí z vodárny, mají stříbrný kabriolet, z parkoviště už však Dal Blanová ujíždí stříbrným autem ale z pevnou střechou. CITÁT - JIMMI TONG (Jackie Chan) - Já jsem Tong. James Tong.......... ()

Galerie (42)

Zajímavosti (7)

  • V scéne na diskotéke (ku koncu filmu) je možné počuť skladbu od Cosmic Gate - "Exploration of Space". (Van_der_Ovec)
  • Jackie Chan není dobrý tanečník, naopak Jennifer Love Hewitt tančit umí, a tak ho v některých scénách vedla a podporovala ho. Jackie i tak musel po večerech hodně trénovat. (Stocki)
  • Pracovní název: T.U.X. (Stocki)

Reklama

Reklama