Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jimmy Tong (Jackie Chan) je jen obyčejný řidič taxíku, ale když se oblékne drahý smoking svého zaměstnavatele, hned se z něj stane neodolatelný muž. Tento exkluzivní oblek je ale jako dělaný pro situace plné problémů. Nového "tajného agenta" i jeho oslnující partnerku (Jennifer Love Hewitt) nečekaně vtáhne do nebezpečného světa mezinárodní špionáže. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (249)

Jeržik 

všechny recenze uživatele

Žádný zázrak se nekoná. Jedna nebo dvě dobré akční scény, ucházející humor, poměrně originální ale nezábavný nápad se smokinkem. Tak proc 3*?? Jjedna je za Jackieho, druhá za Jennifer a ta třetí? No snad za to že nechtějí točit pokračování(Ano, myslím, že tuto vlastnost je potřeba u amerických filmů náležitě ocenit;). ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

PROBOHA!!!!Ať už se Jackie vzpamatuje a přestane natáčet v americe kraviny jako je Tuxedo a vrátí se zpět ke své výborné asijské tvorbě.To,co kupí v USA,je jeden průser za druhým a tahle kravina to jen podtrhuje.Ach jo :-(.Trapná akce,trapný efekty,trapný příběh,trapná komika,naprosto antiherecký výkon(ostatně jako vždy) J.L.Hewitt,trapní(a to mě zklamalo nejvíc,protože to jsou jinak mí oblíbenci) Isaacs a Stormare.JSEM fanoušek Jackieho Chana,ale ještě pár takovýchto kousků a začnu tvrdit,že jsem BÝVAL fanoušek Jackieho Chana. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Taková částečně rádoby ztřeštěná komedie o tom, kterak obyčejný taxikář k fešnému kvádru a chvilkovým zážitkům alá James Bond přijde. Nemusel jsem u toho přemýšlet, složitě rozplétat děj, párkrát jsem se i zasmál (hned úvodní titulková scéna mi přijde jak dost dobrej nápad, padouchova milenka je prostě úchvatná), prostě kravinka ke zkouknutí, která zas až tak moc neurazí. Ano, patří to k těm slabším Jackieho filmům, připadá mi, že tvůrci až zbytečně moc šlapali na komediální plyn, hudba by nemusela tak moc okatě odkazovat na bondovky, Jackie by se nemusel až tak moc pitvořit (na druhou stranu jeho záskok za J. Browna byl parádní). Ale viděl jsem větší blbosti a to i s Jackie Chanem (ono tady to Chan spíš zachraňuje, blbý tu je všechno kromě něj). 2,5* ()

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Jackie Chan alá James Bond, avšak nie tak dôvtipný. Jackieho slapší výkon ale i tak celkom vtipné kreácie a výrazy pri nich, ktoré dokáže dať iba on. Na niektorých scénach som sa pousmial. A ehmm kontaminácia vody korculiarkami (filmový preklad potapka) originálne, no mňa ako milovníka hmyzu to trochu vytočilo a štvrťhviezdu som za to zobral. ()

gurmanik 

všechny recenze uživatele

Kravina, ale pro ty já mám slabost a navíc můj oblíbený Jackie Chan = film, který byl prostě super. Zasmál jsem se, zaujal mě námět a mít tak ten oblek!!! Nádhera, bavil jsem se a víc od filmů s Jackiem Chanem očekávat nemůžete. Pokud si chcete sednout, hodit nohy nahoru a nechat se unášet absurditou tohoto filmu, je to správná volba :) 80% ()

Galerie (42)

Zajímavosti (7)

  • V scéne na diskotéke (ku koncu filmu) je možné počuť skladbu od Cosmic Gate - "Exploration of Space". (Van_der_Ovec)
  • Natáčení začalo 10. září 2001 a skončilo v průběhu ledna roku 2002. Film se natáčel v kanadské provincii Ontario, konkrétně v jeho hlavním městě Torontu a také v Oshawě. (Stocki)
  • Jackie Chan a Jennifer Love Hewitt byli americkou společností Kid´s Choice oceněni cenou Blimp. (Terva)

Reklama

Reklama