Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní informátor Malvin Ma byl zavražděn. Ještě před svou smrtí ale stihl odeslat dopis své přítelkyni slečně Wang. V dopise informuje o ilegálním obchodu s drogami. Slečna Wang se tak ocitá v ohrožení života. Drogový boss totiž rozkázal příjemce dopisu najít a nelítostně zlikvidovat. Ochránit slečnu Wang je úkol jen pro ty nejlepší. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (35)

haj 

všechny recenze uživatele

Na úspěch filmů My Lucky Stars a Winners and Sinners navázal Samo dalším dílem, ve kterém skupina Lucky Stars odjíží na dovolenou do Thajska oslavit dopadení drogového bosse. Ale o děj tady vůbec nejde, stejně jako v předchozích dílech. Je to taškařice od začátku do konce se spoustou známých tváří, kterou drží nad vodou hlavně skvělé souboje (zejména závěrečný) a pár dobrých vtipů. Pokud se vám líbily předchozí díly, bude se vám líbit i tenhle, ale já nemám moc rád ani jeden z nich. Za pozornost opravdu stojí jen závěrečný souboj, ve kterém se opět objeví jako jeden ze záporáků Richard Norton. ()

Epistemolog 

všechny recenze uživatele

Z plejády zvučných jmen mne v akční režii Wah Yuenů a Ching Yim Lama, nejvíc zaujal nedoceněný borec Dick Wei. Biao Yuen a Jackie Chan předvádí neuvěřitelnou akci spolu s mladičkým Andy Lauem, což je hlavní aspekt hodnocení, ale film sám o sobě je jen průměrná komedie. Mimochodem Kurata fakt bravůrně ovládá ninjitsu zbraně Sai. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Třetí díl nic moc série o partě notně úchylných kamarádů, který ještě hodlám akceptovat. Parta Lucky Star se stále snaží jakýmkoliv způsobem osahávat nebo očumovat holky a kolem tohodle se točí prakticky 2/3 filmu. Zbylý čas obstarává akce, která není vůbec špatná. Bitky jsou na poměrně vysoké úrovni. Nicméně ani tento fakt nedokáže mé hodnocení vylepšit. 35% ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Volné pokračování komedie Vítězové a hříšníci (1983), kde stojí za zmínku hlavně scéna, kdy Sammo Hung postupně namlátí Richardu Nortonovi a Yasuki Kuratovi. Biao Yuen předvede také skvělou akci, ale bohužel krátkou a Jackie Chan dostane tentokrát jen na držku ... Jinak se jedná o čistou hongkongskou komedii, takže nic moc ... ()

maty39 

všechny recenze uživatele

Třetí díl Lucky star dorazil do kin stejný rok jako druhý díl a tentokrát se navazuje přímo na druhý díl. Tentokrát kromě komediálních skečů dorazilo i více akce a spousta slavných herců v minirolích (Andy Lau, Michelle Yeoh). Hlavní pětice (Sammo a spol.) tentokrát dovolenkuje v Thajsku, kde zase obtěžují ženy a ošahávají vše, co se k nim dostané na délku paže. Richard Ng se tentokrát dá na woodoo, aby mohl ovládat ženy. Pětice se připlete k vraždě policejní informátora, který poslal usvědčující dopis do Hongkongu. Adresátku v Hongkongu hraje Rosamund Kwan a do jejího bytu se nastěhuje inspektorka Barbara z dvojky (Sibelle Hu) a Yuen Biao. Rosamund se nastěhuje i se spolubydlícím (John Sham z jedničky) k naší hlavní pětici do bytu. To spustí sérii událostí, které mají vést k osahávání a okukování Rosamund Kwan.  Kladem třetího dílu jsou především akční scény. V první bitce ve skladišti vyniknou Jackie a Yuen. Rolí záporáků se ujali Yasuaki Kurata a Richard Norton a to se rozhodně vyplatilo. Jackie se utká v půlce s Richardem Nortonem, ale závěrečné zúčtování s nimi je necháno hlavně na Sammovi. Bitky mají vynikající choreografii, jsou dynamické a je vidět, že Sammo, Yuen a Jackie chtěli předvést to nejlepší na závěr. Mise splněna. Sérii po Sammovi převzal Eric Tsang a pokračování už jsou jen komedie s minimem, nebo žádnou akcí. ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama