Reklama

Reklama

Monster Problems

Krátkometrážní / Horor / Komedie
USA, 2015, 6 min

Režie:

Adam Green

Hrají:

Derek Mears

Obsahy(1)

Počas klasického večera čakajú na malého chlapca pred spánkom strašidlá. Avšak chlapec už vie, že má veľký strach, a tak sa im pokúsi vyhnúť. Podarí sa mu to a strašidlám tak neostáva nič iné, ako vymyslieť plán, s pomocou ktorého vylákajú chlapca z postele a pochutia si na jeho duši. (Marceloo)

Recenze (3)

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Počas klasického večera čakajú na malého chlapca pred spánkom strašidlá, lenže chlapec už vie, že má velký strach, a tak sa im pokúsi vyhnúť. Podarí sa mu to a strašidlám tak neostáva nič iné, ako vymyslieť plán, pomocou ktorého vylákajú chlapca z postele a pochutia si na jeho duši. - Adam Green patrí v rámci moderného hororu k mnou najuznávanejším tvorcom, čoho dosiahol hlavne kvôli dokonalej trilógii Hatchet, lenže tento krátkometrážny horor mu velmi nevyšiel. Nápad je dobrý, ale herci zahrali katastrofálne. Ale aspoň mi je už jasné, prečo dostáva Derek Myers v hororoch úlohy Zombie alebo mutantov. Masky vyzerali tak, ako keby boli urobené na nejakom sedliackom jarmoku a technické spracovanie ma tiež úplne neohúrilo. Tento projekt však nemení nič na tom, že sa velmi teším na jeho prichádzajúci, zatial utajovaný, projekt. + herec z The Hills Have Eyes II, Hansel & Gretel: Witch Hunters, Hatchet III a Dead Snow 2 ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Máme tu další rádoby strašidelný krátkometrážní kousek, jehož podstatou jsou monstra ukryté ve skříni či pod postelí. Kolik podobných nízko-rozpočtových braků už tu jen bylo? Nevím, sám už to raději ani nepočítám a popravdě nechápu, že to ještě baví někoho točit. Tady se nám ukáže celá plejáda monster lačnících po duši malého chlapce, ale kvalita halloweenských masek je opravdu slabá. I když vlastně jsou tím jediným, co tu stojí za pozornost. Dialogy v podobě hádek kterak vylákat malého kluka jsou nudné jako prase a tak alespoň ten závěrečný „výser“ stojí za pousmání. 35% ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Teda poviem vám, mať takéto problémy, radujem sa zo života. No možno sa tomu hovorí pracovná neschopnosť, alebo nezúčastnenosť. ()

Reklama

Reklama