Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chow (CHOW YUN-FAT) se snaží žít slušným životem - jak to jen u vyhazovače v bangkokském nočním klubu jde. Jeho přítel je ale v průšvihu: má dluh u lichváře, u kterého se dlužit opravdu nevyplácí. Aby ho Chow z problému vysekal, naplánuje s místními mafiány přepadení kamionu s pašovanou municí. Ale při akci se má stát jedna věc, o které Chow neví - má při ní zemřít. Boj o život a čas odplaty nadchází... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (70)

solskjaer 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv do Killera to má docela daleko, stejně hodnotím tento film hodně vysoko. Yun-Fat Chow je prostě supetřída a jsem přesvědčen, že bez něj by byl Full Contact jen béčkovým filmem o kung-fu. Plný počet film nedostane, neboť konec se mi zdál až moc otevřený a hodně zvláštní. Jinak ale zcela bez problémů! Lepší 4! ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $1,600,000║ Čistý Masaker. Pravdepodobne to bolo točené bez nejakého súvislejšieho scenára, hlavne že tam je na každom kroku krvavá, brutálna prestrelka, koľko toľko to zachraňuje charizma Chow Yun-Fata ale čakal by som podľa hodnotenia niečo čo má viac než akciu bez kúska zmyslu a nudných kecov. /40%/ ()

Reklama

haj 

všechny recenze uživatele

Starej dobrej Hong Kong, ne jako většina těch vyměklotin, co se tam natáčejí dneska. Chow Yun-Fat je jako vždycky skvělej, stejně tak Simon Yam. Krom toho jsme dostali možnost zjistit, že Ringo Lam umí natáčet nejen špatný filmy s van Dammem (i když Max. riziko tak špatný není), ale i filmy, kterými se inspirovala řada dalších režisérů, včetně Tarrantina. Jinak doufám, že čeští distributoři budou takhle pokračovat dál. ()

Paldini 

všechny recenze uživatele

Ono, nic světoborného tenhle film není. Takže proč jsem dal čtyři hvězdičky? Za předposlední přestřelku ve filmu. Není to žádný déšť kulek jako ve filmech JOHNA WOO , právě naopak, jednotliví aktéři přestřelky se snaží mířit a při každém výstřelu kamera kopíruje let kulky. Vypadá to fantasticky. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Štýlovka z 90. rokov. Plná neónov, prestreliek, zrád a krvi. Chow Yun-fat vo forme. A Ringo Lam sa hrá a zase raz je na poli lineárnej banality invenčný. Jeho sledovanie guliek pri prestrelke je vizuálny skvost. V zásade jednoduchý príbeh o pomste, ktorý stojí na sympatickom hrdinovi, teplom záporákovi a šialených poskokoch. To, že to stihne riešiť aj romantickú líniu a aj tú bromance je veľkým plusom. Veľké prekvapenie je, že je to takmer bez pátosu a množstvo vecí má logicky zmotivované vyústenie. Žiadne metafory alá John Woo a jeho holubice a nekonečné náboje. Jedna z najlepších vecí, čo Ringo Lam natočil. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama