Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři sta let starý upír se zamiluje do smrtelné ženy, a proto se chce stát člověkem. Jeho žárlivá milenka se však snaží jeho pokus překazit. Podaří se mu nakonec najít ve 20. století lásku a štěstí? (oficiální text distributora)

Recenze (4)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Pohodová, neznáma hororová komédia, ktorú som si zohnal po tom, ako sa mi od tohto režiséra (Malcolm Marmorstein) výrazne zapáčil jeho počin "Dead Men Don't Die". Toto je síce o niečo slabšie, ale napriek tomu nemôžem povedať, že by som sa nudil, alebo že sa mi to nepáčilo. Príbeh rozpráva o upírovi, ktorý sa po 100 ročnom spánku zobudí v tajných priestoroch domu u ženy, s ktorou si onedlho padnú do oka. Zaslepený novým svetom a láskou sa rozhodne nechať prevychovať na obyčajného človeka, čo sa mu však samozrejme neskôr vypomstí a navyše ho začne doháňať aj minulosť. Hoci to miestami pôsobí iba ako taká televízna blbostička, má to celkom fajn atmosféru, odľahčený a úsmevný príbeh a aj keď tomu chýba nejaký vrchol či zaujímavejšie scény, celkový dojem mám pozitívny. No oproti tomu také "Fright Night" alebo "Once Bitten" sú na omnoho vyššej úrovni. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Docela vtipná blbina, která neurazí a občas se i zasmějete, aneb jak udělat z upíra zase člověka a naopak. Místy vtipné jinak průměr. Poměrně zapomenutý film. ()

Reklama

BubbleGum 

všechny recenze uživatele

Škoda že to není vůbec známé, a škoda že to má tak nízké hodnocení. Takhle už jsem se fakt dlouho nenasmála, byl to fakt masakr! Co scéna to vtip. Navíc se mi líbila i myšlenka filmu a konec. To s myčkou mě pobavilo asi na tři dny, a "I work for Häagen Dazs" je absolutně geniální. (Viděno v originále i česky, a dabing to má velmi špatný. Stojí za to vidět určitě JEN v originále!) ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"Ani se žen nedotknu, když to mohu získat od zvířat." Navnazen předchozí režicérovou zombie komedií jsem se poohlédl i po jeho upírské komedii. Zpočátku hodně zábavná komedie o upírovi, který se po sto letech probudí do devadesátek, zamiluje se do lidské samice a konfrontuje se se současností. Jenže někde v půlce film napadne letka upírů a zcela z něj vysaje veškerou šťávu i vtip. Druhá půlka je pak již nudným bezobsažným romantizujícím balastem. "Můžete mít děti?" "Ne, ale pohyby umím." 2.5* ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama