Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Doktor Doug Ross, velmi pohledný pediatr, se vrací po prohýřené noci do služby. Jeho přítel dr. Mark Greene, který má po noční, ho postaví na nohy. Nedaleko pohotovosti dojde ke zřícení budovy je spousta zraněných a všichni mají plné ruce práce. John Carter, mladý nezkušený student medicíny se na své první službě na pohotovosti potýká hned s několika případy a hlavně se svým supervizorem dr. Peterem Bentonem. Ten mu přiděluje jen samou podřadnou práci, především šití. Připlete se však i k porodu a je z toho mírně v šoku. Uprostřed toho všeho chaosu má dr. Greene schůzku, na které dostává nabídku na místo privátního lékaře v prestižním léčebném zařízení. Volba není jednoduchá zůstat ve všeobecné se svými kolegy a přáteli, nebo poslechnout manželku, která na něj tlačí, aby nabídku přijal, a mohl tak být častěji s rodinou? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (17)

Lynn 

všechny recenze uživatele

"Pohotovost" je společně s naší českou "Nemocnicí na kraji města" můj nejoblíbenější seriál. Tudíž mi nezbývá než konstatovat, že i pilot k tomuto velmi zdařilému seriálu se povedl. Herci i scénář výborný. Potěší, když se můžete podívat na své oblíbence (Clooney, Edwards, Wyle) ještě když byli mladí. ()

Brepti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Snad každý seriál začíná Pilotem a ani tenhle seriál není vyjímkou a tenhle obdivující a nejkrásnější a diváky nejvíc ohodnocený seriál je tím nejúžasnějším fenoménem posledních let a patří bezesporu do nejoblíbenějších seriálů o lékařích a sestrách, který už jsem viděl jako malý kluk a už od té doby se mi tenhle seriál velice líbí a utkvěl mi v paměti a pouštím si ho dodnes. ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pilotní film k televiznímu seriálu o životě na jedné americké pohotovosti, který svoji vizuální stránkou velice překvapuje. Adrenalinové vyprávění příběhu vytváří vynikající atmosféru. Živá akční kamera všemu dává punc autenticity, takže nic neunikne a dává šanci vidět vše, co se kde děje. Strhující tempo, humor, láska, bolest, to vše se tu odehrává ve dne v noci. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pilóóóót! Pardon, to jsme trochu jinde...čtenáři Kulhánka zajisté vědí;) Tak tímhle to v čtyřiadevadesátém začalo, víc než desítka let toho nejlepšího co může televize nabídnout...jako každý rozjezd je to trochu slabší než seriál. ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

Tvůrcem seriálu Pohotovost byl spisovatel a režisér Michael Crichton, který kromě produkování napsal (podle svých vlastních zážitků, přičemž scénář pilotu se údajně od sedmdesátých let příliš nezměnil) i prvních několik epizod. Osobní poznámka: přestože TV Nova začala seriál vysílat už někdy v roce 1995 (z tohoto roku alespoň pochází dabing pilotu) a dosáhl počtu patnácti řad, toto je první epizoda, kterou jsem kdy viděl (říjen 2009). ()

Zajímavosti (1)

  • Pro režii tohoto pilotního dílu byl původně vybrán Steven Spielberg. Ten však nakonec dal přednost lákavějšímu filmu a tím byl Jurský park (1993). (Ruuzha)

Reklama

Reklama